Nov filmski serial prihaja na kanal DIVA 3. avgusta - ob ponedeljkih ob 21. uri bodo predvajane celovečerne zgodbe z imenom KUHARSKI DETEKTIV. Prihajajo filmi, ki se ukvarjajo z reševanjem umorov v restavracijah s 5 zvezdicami. Glavni junak je kulinarični strokovnjak Henry Ross (igra ga Dylan Neal), ki pomaga detektivki Maggie Price (igra jo Brooke Burns) pri preiskovanju najbolj znanih kuharjev v San Franciscu, da bi razkrili umore.                   

Vsak film je ena zgodba, glavni junaki in mesto San Francisco pa so skupni imenovalec. Publiko na kanalu DIVA pričakuje: KUHARSKI DETEKTIV (3. avgusta), KUHARSKI DETEKTIV: Zdrav kraj za smrt (10. avgusta), KUHARSKI DETEKTIV: Nerazkuhana smrt (17. avgusta) in KUHARSKI DETEKTIV: Jej, pij in bodi pokopan (24. avgusta). Televizijska kriminalna serija KUHARSKI DETEKTIV temelji na najbolj prodajanih romanih Petra Kinga.

Publika bo spoznalo simpatično deloholično detektivko Maggie, ki je na novo ločena in živi s svojo mamo in najstniško hčerko. Ko se odpravi zvečer ven jo to pripelje k srečanju s kulinaričnim strokovnjakom Henryjem, ki ima rafiniran okus po hrani. Navezana sta eden na drugega, ko je preiskovalni novinar umorjen v restavraciji, ki je v lasti Henryjevega prijatelja. Vsi gostje so osumljenci, vendar bo Henry detektivki pomagal, ker pozna vsakogar, ki ima kaj skupnega s živilsko industrijo v mestu.

Spremljajte kanal DIVA


Nazaj