Pomlad je že v polnem zagonu, otroci pa poleg številnih aktivnosti na prostem z velikim veseljem pogledajo tudi kakšno risanko. Sploh, ko nam vreme malo zagode in prosti čas raje preživljamo doma. Takrat pridejo na vrsto risanke, ki se jih vaši otroci najbolj razveselijo. Izbire je ogromno, priljubljene risanke vaših malčkov pa lahko najdete na otroškem kanalu Minimax, ki s svojim širokim programom otroke tako zabava kot tudi izobražuje. Risanke lahko namreč otroke veliko naučijo, saj jim odpirajo pogled v drugačen svet in razvijajo domišljijo. Barbie, Pustolovščine obutega mačka, kralj Julij ter 7 palčkov in jaz pa vaše malčke na Minimax-u zabavajo že to pomlad.

Skočite v čarobno deželo ali pa pokukajte v življenje palčkov
Otroci lahko s pomočjo Minimax-a skočijo v čarobno deželo, ki si jo je izmislila najmlajša Barbijina sestra Chealsea. V risanki Barbie Dreamtopia se bodo pridružili prekrasnim morskim deklicam in z njimi zaplavali skozi mavrične reke, v družbi vil pa poleteli skozi oblake iz sladkorne pene. Ljubitelji risanega šova 7 palčkov in jaz pa bodo z veseljem pokukali v svet palčkov in spoznali, kakšen je občutek, če se kar naenkrat prebudiš kot Sneguljčica v hišici sedmih palčkov. Prigode palčkov in novopečene Sneguljčice bodo lahko otroci spremljali v čisto novi seriji Sedem in jaz.

Vračajo se tudi kralj Julij in Pustolovščine obutega mačka
Spomladanske dneve bosta malčkom popestrila še kralj Julij v animirani seriji Slava kralju Juliju in Obuti maček s svojimi pustolovščinami, ki bosta z novo sezono otroke nasmejala do solz in jih držala v napetem pričakovanju ob njunih številnih dogodivščinah. Ob večerih pa se bodo lahko najmlajši pridružili tudi pogumnim in ljubkim varuhom sanj Monchhichijem na njihovih čarobnih pustolovščinah ustvarjanja sladkih sanj. Izbire je res ogromno, saj se na kanalu Minimax z lahkoto najde risanko za vsak okus, ki bo vaše malčke zabavala, izobraževala ali pa ob večerih pospremila k mirnemu spancu.