Januarja prihodnje leto se bomo pridružili animiranim junakom v ringu, saj na velika platna prihaja animirana pustolovščina z naslovom Borba, ki prikazuje rokoborbo med pošastmi. A ena od njih bo želela postati naslednji prvak. Studio Paramount Animation predstavlja novo animirano dogodivščino, ki jo je režiral Hamish Grieve, v ospredje pa postavlja pošasti, ki tekmujejo za naslov prvaka v rokoborbi. Glavnim likom so svoje glasove posodili igralci Will Arnett, Terry Crews in Geraldine Viswanathan, animirana pustolovščina pa bo na ogled v sinhronizirani različici in s podnapisi.

O ZGODBI: V svetu, v katerem je rokoborba s pošastmi svetovni šport in so pošasti športne super zvezde, se najstniško dekle Winnie trudi stopati po očetovih stopinjah in pod svoje okrilje vzame ljubeznivo pošast ter jo trenira, da bi postala naslednji prvak.

IGRALSKA ZASEDBA: Will Arnett, Terry Crews, Geraldine Viswanathan, Joe “Roman Reigns” Anoa’i, Tony Danza, Becky Lynch, Susan Kelechi Watson, Stephen A. Smith, Jimmy Tatro, Ben Schwartz in Michael Buffer

REŽIJA: Hamish Grieve
PRODUCENTA: Mark Bakshi in Brad Booker
IZVRŠNI PRODUCENTI: Jeff Fierson, Susan Levison, Richard Lowell, Steve O’Brien, Chuck Peil, Frank Smith, Naia Cucukov
ŽANR: animirana pustolovščina

Na voljo sta že PRVI SINHRONIZIRANI NAPOVEDNIK ter NAPOVEDNIK S PODNAPISI, družinska pustolovščina BORBA pa na redni spored v kinematografe v sinhronizirani različici in s podnapisi prihaja 28. JANUARJA 2021.


Nazaj