V kinematografih se že predvaja zgodba o paru, ki se v mirnem zakonskem življenju sooča z ženino hudo boleznijo. V glavnih vlogah zakoncev zaigrata nominiranca za oskarja Liam Neeson in Lesley Manville. Romantično dramo sta režirala Lisa Barros D’Sa in Glenn Leyburn, scenarij pa je napisal Owen McCafferty. Gre za zgodbo o ljubezni, preživetju in epskih vprašanjih, ki jih življenje zastavlja vsakemu od nas.

O ZGODBI: Joan (Lesley Manville) in Tom (Liam Neeson) sta poročena več let. Njuno razmerje je lahkotno, saj sta skupaj celo življenje, njuna ljubezen pa globoka, kar se izraža tako z nežnostjo kot tudi s humorjem. Ko Joan diagnosticirajo raka na dojki, potek samega zdravljenja osvetli njun odnos, saj se soočata z izzivi, ki ju čakajo in možnostjo, kaj se jima bo zgodilo, če se njej kaj zgodi.

IGRALSKA ZASEDBA: Lesley Manville, Liam Neeson, David Wilmot, Amit Shah

REŽIJA: Lisa Barros D’Sa in Glenn Leyburn
SCENARIJ: Owen McCafferty
PRODUCENTI: Brian J. Falconer, David Holmes, Piers Tempest
IZVRŠNI PRODUCENTI: Phil Hunt, Compton Ross, Natascha Wharton, Stephen Kelliher, Jo Bamford, René Besson, Mark Huffam, Lisa Barros D'Sa, Glenn Leyburn
ŽANR: romantična drama

Na voljo je NAPOVEDNIK, romantična drama NAVADNA LJUBEZEN pa je na rednem sporedu v kinematografih od 5. MARCA 2020 dalje.


Nazaj