Res ni lahko moškemu v gospodinjstvu s samimi ženskami. Možati patriarh ugotavlja, kako daleč so prišle sodobne ženske in kaj so postali vsi moški. Septembra se na televizijske ekrane vrača serija Komaj živ, ki se je je lansko leto odrekel ABC, za svojo pa jo je vzela FOX Networks Group mreža. Po velikem lobiranju je FOX z »izplenom« do sedaj zelo zadovoljen, saj ima serije visoke ocene in gledanost.

V sedmi sezoni bomo znova videli Mika Baxterja, ki ga igra Tim Allen. Nancy Travis igra njegovo ženo Vanesso, hči pa Amanda Fuller kor Kristin. Med igralsko zasedbo bomo sedaj lahko videli tudi Molly Ephraim in vnuka Flynna Morrisona. Njuna lika bodo za zdaj dodelili še neznanima obrazoma. Komaj živ lahko spremljamo na Fox od ponedeljka do petka ob 15.20 uri. Kaj se bo dogajalo - Vanessa se trudi podučiti Eve o tem, zakaj bi tudi ona morala podpirati idejo o ženski predsednici. Potem ko Ed Miku omeni, da že več let ni videl svoje hčerke, Mike in Mandy skušata ugotoviti kaj imata skupnega.

Humoristična serija Komaj živ (Last Man Standing) spremlja Mika Baxterja, izvršnega direktorja marketinga prodajne verige s športno opremo. Njegov svet je poln žensk – predvsem doma, kjer kraljujejo njegova žena Vanessa in hčerke Beth, Mandy in Eve.