Septembra bo na velikih platnih prikazana zgodba osamljenega očeta, ki se bo na vse pretege potrudil, da bi se povezal s svojo odtujeno hčerko v komediji Plesna terapija. Komedijo je režiral ter napisal scenarij in dialoge igralec Franck Dubosc, ki je tudi zaigral glavno vlogo očeta, njegovo hčer pa upodobi Louna Espinosa. Producentka filma je Sidonie Dumas, izvršni producent pa Marc Vadé.

O ZGODBI: Tony je voznik šolskega avtobusa na podeželju, star malo čez petdeset in živi samotarsko življenje po svojih starih navadah in predsodkih. Ko ga prestraši srčni infarkt, se odloči, da se bo soočil s svojo preteklostjo in stopil v stik z Marijo - hčerko, ki je nikoli ni poznal, tako da se vpiše v plesno šolo, ki jo vodi Marija. A rumbe se ne da improvizirati! Tony si bo moral v kavbojskih škornjih in jeans jakni postopoma prislužiti svoje plesne korake, da bi osvojil svojo hčerko… in medtem spoznaval sebe in se odprl drugim!

IGRALSKA ZASEDBA: Franck Dubosc, Louna Espinosa, Jean-Pierre Darroussin, Marie-Philomène Nga, Karina Marimon, Marie Vincent, Constantin Vidal, Claire Bouanich, Christophe Canard, Philippe Uchan, Iziah Mouèza, Adèle Choubard, Nicolas Chupin, Matteo Locasciulli, Alane Delhaye, Floriane Vincent, Damian Odess Gillett, Gregory Gudgeon

REŽIJA: Franck Dubosc
SCENARIJ in DIALOGI: Franck Dubosc
PRODUCENTKA: Sidonie Dumas
IZVRŠNI PRODUCENT: Marc Vadé
ŽANR: komedija

Na voljo je že NAPOVEDNIK, komedija PLESNA TERAPIJA pa na redni spored v kinematografe prihaja 1. SEPTEMBRA 2022.


Nazaj