Se spomnite vedno lačnega Poja, ki je sanjal, da bi postal mogočni kung fu bojevnik? Kljub svoji nerodnosti reši Dolino Miru, si prisluži spoštovanje sobojevnikov in postane pravi kung fu mojster. Na kanalu Minimax lahko v soboto, 11. januarja, ob 20. 10 premierno spremljate dobrodušnega Poja v risani seriji Kung Fu Panda: Šape usode.

Mojster Po pred novim izzivom
Starodavna prerokba govori o štirih sozvezdjih in skupini bojevnikov, izbranih, da rešijo svet. Skupina štirih mladih pand, v skrivnostni jami, ki se skriva pod vasjo Panda, odkrije nenavadni zaklad. Nenamerno vsrkajo starodavni či mogočnih kung fu bojevnikov – zmaja, tigra, feniksa in želve, znanih kot Štiri sozvezdja. Vesolje za njihovega mojstra izbere Poja, ki je tako postavljen pred največji izziv doslej – naučiti razposajene in neizkušene pande obvladovati svoje moči. Mlade pande morajo namreč slediti svoji usodi in rešiti svet pred zlobno silo.

Pridružite se neverjetni dogodivščini mladih pand in mojstra Poja ter spoznajte skrivnosti mogočnih kung fu bojevnikov, ki jih lahko od 11. januarja dalje vsak dan spremljate na kanalu Minimax.


Nazaj