Le malokateri film je navdušil publiko in kritike tako, kot je to storil LEGO FILM leta 2014. Sedaj je v kino prišel drugi del, v katerem spremljamo Emmeta, Lucy, Batmana in ostalo klapo, ki jih tokrat ogrožajo vesoljski velikani! Doza LEGO humorja zagotovljena!

LEGO FILM 2 se nadaljuje tam, kjer se je njegov predhodnik končal. Državljani LEGO sveta se spopadajo z nevarno novo grožnjo, ko LEGO DUPLO osvajalci iz vesolja začnejo svoj uničevalski pohod. Še kava ni več to, kar je bila! Zdaj je vse odvisno od Emmeta, Lucy, Batmana in njihovih prijateljev. Ali jim bo uspelo premagati ogromne stvore in ponovno vzpostaviti harmonijo v LEGO vesolju?

LEGO FILM 2 bo v kinu na ogled v originalni verziji s podnapisi, v kateri so glavnim junakom glasove med drugim posodili Chris Pratt, Channing Tatum in Alison Bride.

LEGO VIKEND V KOLOSEJU
Podaljšan vikend je idealen za obisk kina, ogled filma pa si lahko v Koloseju popestrite še s super delavnicami! Ta vikend vas tam pričakuje LEGO ROBOTIKA, ki jo prinaša Inštitut 4.0. Poleg delavnic Lego robotike vas čakajo tudi Lego presenečenja ter Lego katalog, v katerem se nahaja brezplačna otroška vstopnica za Legoland (število vstopnic je omejeno).

LEGO VIKEND bo potekal v soboto, 9.2. in nedeljo, 10.2. v KOLOSEJU v Ljubljani med 14:00 in 17:30!

Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.


Nazaj