18. november 2020 - Ljubljana TV je ta teden začela z novimi zanimivimi in poučnimi oddajami, ki so na sporedu vsak dan, od ponedeljka do petka, ob 17. uri v dolžini ene ure. Popoldanski program je tako obogatil dosedanjega dopoldanskega, ki poteka vsak dan od 8. do 11. ure v živo in je namenjen mestu Ljubljana in širše, vsem občinam osrednje slovenske regije. Ljubljana TV tako s svojimi vsebinami omogoča svojim gledalcem najboljši pogled v raznolikost in kakovost vsebin, ki jih živijo meščani in ponuja živopisnost življenja v Ljubljani in okolici.

Ob ponedeljkih bodo lahko gledalci spremljali oddajo Moje finance,  s Petrom Slapšakom, ob torkih Prebujeno srce Slovenije z dr. Dejanom Jaričem, ob sredah Nepremičnine, ob četrtkih Vse se da s Tanjo Skaza in ob petkih oddajo Moj posel, tvoj posel z Luko Korenčičem. Spremljate jih lahko pri vseh TV operaterjih, torej pri A1 na kanalu 831, Telemachu na 715, Telekomu na 685 in T-2 na 27 in Youtubu v živo. Ob 19. uri je sicer na televiziji Ljubljana TV na voljo ponovitev dopoldanskega programa, ob 22. uri pa si ponovno lahko ogledate popoldanske oddaje.

Vse oddaje pa si je možno ogledati tudi na njihovem Youtube kanalu - Ljubljana TV, kjer si jih lahko ogledate kadarkoli in kjerkoli, najdete pa jih pod imenom oddaje in datumom predvajanja.Všečkajte FB in poglejte na Instagram Ljubljana TV.


Nazaj