Muse, svetovno znana, večkrat platinasta in nagrajena skupina, se je v letih 2015/16 podala na ambiciozno Drones World Tour turnejo in igrala več kot 130 koncertov po celem svetu. Poznani so po prestavljanju mej odrske produkcije, na tej turneji skupina nastopa »v krogu« sredi arene in tako z dizajnom in konfiguracijo odra oboževalcem nudi avdio / vizualno čutno izkušnjo v polnih 360 stopinjah.

Koncertni film bo predvajan v kinematografih po celem svetu le v četrtek, 12. julija. V Sloveniji ekskluzivno v Cineplexxu Kranj, Celje, Maribor in Koper. Vstopnice v prodaji od 4. julija! »Drones World Tour« turnejo so posneli v okviru več nastopov v letu 2016 in bo predstavila najvplivnejše hite skupine Muse, kot so »Psycho«, »Madness«, »Uprising«, »Plug in Baby«, »Supermassive Black Hole« in »Knights of Cydonia«. Film vsebuje posebne učinke, ki jih še niste videli, ki popolnoma dopolnjujejo visoko raven kreativne odrske produkcije, ki jo oboževalci skupine Muse pričakujejo ter tako zagotavljajo ultimativno avdio/vizualno čutno izkušnjo.

Poleg ekskluzivnega pogleda v notranjost skupine ter pogovorov o kreativnem konceptu šov vključuje avtonomne Drone, ki letijo preko občinstva, ogromne projektorje in zapletene, popolno izdelane LED laserske šove, ki ustvarijo otožen svet.

Koncertni film: Muse - Drones World Tour
Režija: Tom Kirk, Jan Willem Schram
Nastopajoči – čani banda: Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard

Cena vstopnice 9, 90€. Vstopnice v prodaji od 4. julija.

Več informacij