Paramount Pictures, Nickelodeon Movies in Spin Master Entertainment predstavljajo težko pričakovano pustolovščino na velikih zaslonih, v kateri se bo igralski ekipi, ki je v istoimenski seriji animiranim junakom posodila svoje glasove, pridružili še igralci Iain Armitage, Marsai Martin, Yara Shahidi, Kim Kardashian West, Randall Park, Dax Shepard, Tyler Perry, Jimmy Kimmel in Will Brisbin.

V sinhronizirani različici animirane pustolovščine so svoje glasove posodili Glorija Forjan, Rok Mlinar, Teja Bitenc, Timotej Ovniček, Uroš Buh, Vesna Slapar, Aleksander - Alex Volasko, Nina Kaludjerović - Nina Kay, Žiga Bunič, Boris Car in drugi. Animacijo, ki bo v naših kinih sinhronizirana, si lahko ogledate PREDPREMIERNO že od te nedelje, 15. avgusta dalje, in sicer v ljubljanskem Koloseju, Mariboxu in Cineplexxovih centrih.

O ZGODBI: Mesto zabave je v nevarnosti! Župan mesta Humdinger ga namreč želi uničiti, obenem pa ukaže, da so psi v mestu prepovedani. Riki in vsi njegovi pogumni junaki na štirih tačkah - Maršal, Robi, Bron, Rok, Zuma in Sila – bodo brcnili v višjo prestavo, da se bodo lahko soočili z izzivom, ki je pred njimi. Medtem ko se bo eden od kužkov v mestu moral soočiti s svojo preteklostjo, bo ekipi kužkov priskočila na pomoč pametna jazbečarka po imenu Liberty. Oboroženi z novimi pripomočki in opremo se bodo kužki skupaj podali v boj, da rešijo prebivalce sosednjega mesta.

IGRALSKA ZASEDBA: Iain Armitage, Marsai Martin, Ron Pardo, Yara Shahidi, Kim Kardashian West, Randall Park, Dax Shepard, Tyler Perry, Jimmy Kimmel in Will Brisbin

SLOVENSKI IGRALCI: Glorija Forjan, Rok Mlinar, Teja Bitenc, Timotej Ovniček, Uroš Buh, Vesna Slapar, Aleksander - Alex Volasko, Nina Kaludjerović - Nina Kay, Žiga Bunič, Boris Car, Maša Tiselj, Ajda Toman, Andrei Lenart Černilogar, Tadeja Vaupotič, Uroš Steklasa, Martin Jelovšek, Katja Ajster- Kataya, David Hudnik, Maruša Bertoncelj, Marjan Bunič

REŽIJA: Cal Brunker
SCENARIJ: Billy Frolick, Cal Brunker in Bob Barlen
ZGODBA: Billy Frolick
PO TELEVIZIJSKI SERIJI, AVTORJA: Keith Chapman 
PRODUCENTKA: Jennifer Dodge
IZVRŠNI PRODUCENTI: Ronnen Harary, Adam Beder, Peter Schlessel
ŽANR: animirana pustolovščina

Na ogled je NAPOVEDNIK, animirana pustolovščina TAČKE NA PATRULJI: FILM pa na redni spored v kinematografe prihaja 19. AVGUSTA 2021.


Nazaj