Najbolj znana družina pošasti se vrača v enaki sestavi, ampak z novimi dogodivščinami in nevšečnostmi ter v povsem novem okolju. Kaj se zgodi, ko se najslavnejši vampir vseh časov odloči, da bo šel na dopust, da se odpočije z družino in prijatelji? In kaj se zgodi, ko Drakulovo vampirsko in tako dolgo zaledenelo srce zaigra in začuti pregovorno iskrico? Odgovore izveste ob ogledu animirane filmske uspešnice, Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje!, ki prihaja na velika platna v Cinepelxx kina v četrtek, 2. avgusta.

Družinski dan v soboto, 4. avgusta v Cineplexx kinih
Ker tudi pošasti tu pa tam potrebujejo počitek, bo naša priljubljena skupina letos dopustovala v velikem slogu. Ampak glede na to, da z Drakulo in njegovo družino nikoli ne gre vse gladko in po načrtu, bo tudi letošnji dopust začinjen s številnimi dogodivščinami in humorjem, bržkone pa tudi s kakšno nevarnostjo. Najmlajši že težko pričakujejo nadaljevanje dogodivščin najbolj znane pošastne družine iz Hotela Transilvanija. V soboto, 4. avgusta jih v Cineplexx kinih čaka Družinski dan. Od 16. ure bodo v preddverju Cineplexxa Celje, Maribor, Koper, Kranj, Murska Sobota in Novo mesto otroški kotički z ustvarjalnimi delavnicami, pobarvankami in baloni.

Manca in Tonči na Cinepelxx turneji

Iz Hotela Transilvanija na kratke počitnice v Slovenijo prihajata prav posebna turista, Manca in Tonči. V avgustu bosta obiskala Cineplexx kina. Že sedaj se veselita druženja in slikanja z najmlajšimi obiskovalci. Najprej, v soboto, 4. avgusta popoldan, prihajata v Maribor na Družinski dan. Nato pa nadaljujeta turnejo po ostalih krajih.

Manca in Tonči na turneji:
Sobota, 4.8. – Cineplexx Maribor (16. – 18. ure)
Nedelja, 5.8. – Cineplexx Celje (16. – 18. ure)
Torek, 7.8. – Cineplexx Kranj (16. – 18. ure)
Sobota, 11.8. – Cineplexx Novo mesto (16. – 18. ure)
Torek, 14.8. – Cineplexx Koper (16. – 18. ure)
Sreda, 15.8.  – Cineplexx Maribor (16. – 18. ure)
Sobota, 18.8. – Cineplexx Kranj (16. – 18. ure)
Torek, 21.8. – Cineplexx Murska Sobota (16. – 18. ure)

Po animiranih hitih iz leta 2012 in leta 2015, ki sta navdušila otroke (pa tudi starše) po vsem svetu, bo letošnji hit Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje povzdignil zabavo na povsem novo raven. Nalezljivi humor in neverjetne pustolovščine Drakule in njegove pošastne ekipe nas bodo letos odpeljali na najbolj odbito križarjenje, za katerega ne boste hoteli, da se konča.

Animirana pustolovščina bo v Cineplexxu na voljo tako v sinhronizirani različici kot tudi v izvirniku.

Pridružite se dirki na ladji
Ste pripravljeni na dirko poletja? Z malo sreče si priigrajte 2 kino vstopnice za ogled filma po izbiri v vašem Cineplexxu. Ljubitelji igric in animiranega hita Hotel Transilvanija si med poletnimi počitnicami lahko krajšate čas z igranjem nove igrice Dirka na ladji.

Na povezavi vas čaka super zabava z animiranimi junaki iz poletne uspešnice Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje! Izberite svojega junaka, izkoristite njegovo veščino: netopirska moč, telekineza, boogie in poskočnost ter si z dobrim rezultatom priigrajte 2 vstopnici. Manca, Drakula, Franc in Ožbej vas že nestrpno čakajo. Več o nagradnem natečaju.

Zgodba: V tretjem filmu iz posrečene animirane serije bo Manca presenetila Drakulo z družinskim potovanjem na razkošni križarski ladji, da bi se odpočil od napornega upravljanja hotela. Ker je prav Drakula navadno tisti, ki skrbi, da bodo drugi prijetno preživeli svoje počitnice, je tokrat napočil čas, da nekdo drug poskrbi za njegovo sprostitev. Seveda se tudi preostali člani Drakulove družbe ne morejo upreti razkošnemu potovanju, zato se mu navdušeno pridružijo.

Pošasti se na ladji veselo zabavajo in uživajo v vsem, kar jim je na voljo, od različnih športnih dejavnosti do neverjetno okusnih jedi in eksotičnih izletov. Toda nenadoma jim zabavo pokvari nepričakovan ljubezenski zaplet. Kmalu po odhodu iz pristanišča se Drakula namreč zagleda v skrivnostno kapitanko Eriko, ki pa v drugih vzbuja neprijetne sume. Zdaj bo morala Manca prevzeti zaščitniško vlogo in preprečiti, da se njen očka preveč zbliža z Eriko. Nihče pravzaprav ne ve, da je Erika v resnici potomka Abrahama Van Helsinga, starodavnega sovražnika Drakule in vseh drugih pošasti.

Glasove so animiranim likom posodili slovenski igralci: Dani Bavec (Drakula), Iva Krajnc Bagola (Erika), Zala Djurić Ribič (Manca), Miha Rodman (Tonči), Jernej Kuntner (Franc), Denis Vučak (Ožbej), Lovro Berden (Denis), Jan Bučar (Vine), Jure Longyka (Grifin), Uroš Buh (Hobotnica), Alenka Tetičković (Rozi), Mira Berginc (Vanda), Iztok Valič (Vlad).

V izvirni različici filma so našim priljubljenim likom posodili glasove Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key in Mel Brooks.