Konec oktobra na velika platna prihaja komedija, ki predstavlja zgodbo o praznovanju zahvalnega dneva med prijatelji. A med povabljenimi gosti bodo posamezniki poskrbeli za obilico zapletov, neprijetnih in komičnih situacij, ki bodo mirno praznovanje spremenili v kaotičnega. Komedijo je režirala in napisala scenarij Nicol Paone, med producenti sta Ben Stiller in glavna igralka Malin Akerman. Slednji se v komediji pridružijo še igralci Kat Dennings, Christine Taylor, Jane Seymour in drugi.

O ZGODBI: Abby (Kat Dennings) se s svojo najboljšo prijateljico Molly (Malin Akerman) zelo veseli sproščenega zahvalnega dneva. A načrti za mirno večerjo s puranom se kmalu pričnejo zapletati, ko na večerjo prideta Mollyjin novi fant in njegova mama. Ker se na praznovanju pojavi še nekaj žurerjev, med njimi tudi Mollyjin nekdanji fant, šaman ter tri istospolne matere, je recept za komično in kaotično praznovanje, ki ga nihče ne bo pozabil, popoln!

IGRALSKA ZASEDBA: Malin Åkerman, Kat Dennings, Christine Taylor, Jane Seymour, Jack Donnelly, Aisha Tyler, Ryan Hansen, Deon Cole, Chelsea Peretti, Margaret Cho, Fortune Feimster, Wanda Sykes, Andrew Santino

REŽIJA: Nicol Paone
SCENARIJ: Nicol Paone
PRODUCENTI: Ben Stiller, Malin Akerman, Nicholas Weinstock, Haroon Saleem
IZVRŠNI PRODUCENTI: Tara L. Craig, Terry Dougas, Paris Kassidokostas-Latsis
ŽANR: komedija

Na voljo je že NAPOVEDNIK, komedija PRIJATELJI ZA VEČERJO pa na redni spored v kinematografe prihaja 29. OKTOBRA 2020.


Nazaj