Ravnokar se je končal Comic-Con v San Diegu, dogodek, ki vsako leto na prizorišče privabi več kot 130 000 obiskovalcev in kjer se predstavijo in najavijo največji filmski hiti tekočega leta. Filmski studio Warner Bros tudi letos ni razočaral, zato vam v nadaljevanju predstavljamo napovednika filmov, ki bosta vsekakor zaznamovala konec letošnjega leta.

MAGIČNE ŽIVALI: GRINDELWALDOVA HUDODELSTVA
Po tem, ko sta nas J.K. Rowling in studio Warner Bros navdušila z vsakim novim filmom o Harry Potterju in nam leta 2016 prinesla Magične živali, nam bosta po več kot letu predaha tega novembra pričarala težko pričakovano nadaljevanje: MAGIČNE ŽIVALI: GRINDELWALDOVA HUDODELSTVA, kjer bomo spremljali Newta Scamanderja in Albusa Dumbledoreja v želji, da ustavita temčnega in zlobnega čarovnika Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp). Produkcija tega dela se po napovedniku zdi veliko bolj dinamična, ob sijajnem scenariju in režiji pa dodatno čarobnost prinese seveda odlična kostumografija in scenografija. Prava filmska poslastica na velika platna po Sloveniji prihaja novembra 2018.

AQUAMAN
Režiser James Wan ponuja z obilo akcije prepojeno pustolovščino, odvijajočo se v podvodnem svetu sinjega morja, ki v svoji lepoti in brezmejnosti jemlje sapo. Aquaman z Jasonom Momoo v naslovni vlogi razkriva zgodbo o izvoru polčloveka in pol potomca Atlantide Arthurja Curryja; popelje ga na potovanje njegovega življenja – potovanje, na katerem se bo ne le primoran soočiti z resnico o tem, kdo dejansko je, temveč tudi odkriti, ali je vreden položaja, za katerega se je bil rodil: položaja kralja. V filmu se bo poleg Jasona Momoe pojavilo še kar nekaj najboljših imen filmskih platen, med drugimi Nicole Kidman, Willem Dafoe, Patrick Wilson in Temuera Morrison. Podvodni DC spektakel na velika platna po Sloveniji prihaja 20. decembra.