Anna Faris in dobitnica Emmyja Allison Janney igrata v novi komediji Chucka Lorreja - gre za nespoštljiv in nezaslišan pogled na resnično družinsko ljubezen in slabo delovanje. Sveže trezna mama samohranilka Christy (Faris) ima težave pri vzgajanju dveh otrok v svetu, polnem skušnjav in pasti. Njeno treznost preizkuša nekoč odtujena mama (Janney), ki se je vrnila v Christyjino življenje in z veseljem deli svoja pasivno-agresivna mnenja o hčerinih številnih napakah.

2. sezona. Na sporedu od 21. septembra /  od ponedeljka do petka, ob 18:00
Faris si močno prizadeva popraviti življenje, polno dvomljivih odločitev. Njeno leto treznosti vsak dan preizkuša sveže trezna mama Bonnie (Janney). Življenje še bolj zapleta Christyjina 17-letna hči Violet in mlajši sin Roscoe. Violet hodi po znani poti svoje mame in babice, saj zelo mlada zanosi. Najprej se odloči, da bo otroka obdržala, potem pa se premisli in ga da v posvojitev. V tem času Christy poskuša ostati dobrovoljna in gradi boljše življenje zase in za svojo družino.

4. sezona. Na sporedu od 29. septembra / od ponedeljka do petka, ob 18:00
Po dolgih letih je samska mama Christy trezna in si skuša urediti življenje. To je težko, posebej, ker živi s svojo mamo Bonnie, ki je po Christyjinem mnenju še vedno vzrok vseh njenih težav, čeprav se je tudi ona streznila. Zdaj se mama in hči trudita premagati napake iz preteklosti in gradita boljšo prihodnost za svojo družino. Christy se je vrnila v šolo, da bi sledila svojim sanjam in postala odvetnica, Bonnie pa se trudi imeti zdrav partnerski odnos in ugotavlja, kaj bi rada postala, ko odraste. Pri vsem tem se Christy in Bonnie zanašata na sistem podpore anonimnih alkoholikov, vključno z modro Marjorie, bogato in včasih zavedeno Jill in preveč čustveno Wendy. Skupaj pomagajo druga drugi ostati trezne in se spopadajo z vsemi ovirami, ki jih nudi življenje.

NEDORASLE MAME
PREMIERA 1. sezone / 14. september
NA SPOREDU VSAK DAN -  OD PONEDELJKA DO PETKA OB 18H
SLEDI: 2. in 4. sezona


Nazaj