Kino Bežigrad ekskluzivni otvoritveni dogodek DRIVE-IN KINA, ki se bo zgodil 11. maja na parkirišču Centra Vič, napoveduje v slogu vročih 60' let. Prvo letošnjo projekcijo DRIVE-IN KINA bo namreč krstila večna filmska komedija Nekateri so za vroče, ki bo stilsko zaznamovala celotno dogajanje. Zabavala vas bo atraktivna Marilyn Monroe, ki se bo po gracioznem nastopu preselila tudi na veliko platno v vlogi nepozabne Sugar. Za živahno vzdušje bosta od 20.00 do same projekcije poskrbela rock'n'roll glasbena skupina Johnny and his Rockin' Tunes in gin tonik open bar, ob 21.30 pa se bo moč prepustiti še prvi filmski klasiki letošnje sezone DRIVE-IN KINA. Ta bo ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Centra Vič in generalnima sponzorjema NLB in Zavarovalnice Generali, ki vas bodo tekom projekta DRIVE-IN KINA razvajali z različnimi ugodnostmi in presenečenji. Nakup vstopnic bo mogoč na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 ali pa na njihovi spletni strani. Na licu dogodka nakup za otvoritveno projekcijo ne bo mogoč.

PROGRAM 11. MAJ
20.00 = JOHNNY AND HIS ROCKIN' TUNES IN OBISK MARILYN MONROE
21.30 = PROJEKCIJA FILMA NEKATERI SO ZA VROČE

O DRIVE IN KINU
Glavno prizorišče DRIVE-IN KINA Bežigrad ostaja parkirišče Centra Vič, ki bo sprejelo približno 70 osebnih vozil. V svojevrstni atrakciji bo moč uživati od maja do sredine julija 2019, projekcije pa bodo potekale vsak teden od petka do nedelje. Dnevno se bo zvrstila po ena projekcija, pričetek predvajanja pa se bo prilagajal sončnemu zahodu. Dogajanje bo navdušilo vse generacije, saj bodo pester program sestavljale tako največje aktualne uspešnice kot tudi večne filmske klasike. Vnaprejšnji nakup vstopnic bo omogočen na spletni strani www.kino-bezigrad.si ali pa na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11, hkrati bo prodaja vstopnic potekala tudi na sami lokaciji, in sicer eno uro pred pričetkom posamezne projekcije.

Cene vstopnic za aktualne filme bodo določene po obstoječem ceniku Kina Bežigrad in se bodo obračunavale po osebi, za posamezno vozilo pa bo veljal dodatek v višini 3 EUR. Enotna cena vstopnic za filmske klasike bo znašala 4 EUR po osebi, dodatek za vozilo pa bo enak kot pri aktualnih filmih. V primeru slabega vremena bo za odpovedano projekcijo razpisan nov termin. Imetniki vnaprej kupljenih vstopnic za aktualne filme bodo lahko izbirali med tremi možnosti: vračilo denarja, ogled filma v Kinu Bežigrad na Linhartovi 11 ali ogled filma v Drive-in Kinu Bežigrad v novem terminu. Imetniki vnaprej kupljenih vstopnic za filmske klasike se bodo lahko odločili bodisi za vračilo denarja, bodisi za koriščenje vstopnic za katero koli drugo projekcijo filmskih klasik.

Ker bo DRIVE-IN KINO Bežigrad sledil vzoru ameriških drive-in kinov iz 60. let, je ekipa poskrbela tudi za bogat spremljevalni program. Ta bo med drugim vključeval gostinsko ponudbo, postrežbo v avtomobilu in atraktivno strežbo na kotalkah. Vstop na prizorišče bo omogočen vsaj uro pred posamezno projekcijo, obiskovalci pa bodo hrano in pijačo lahko naročali tudi med samim ogledom filma.


Nazaj