Aprila letos se na velike ekrane vrača tajni agent njenega veličanstva James Bond, ki ga bo še petič upodobil Daniel Craig, naslovno skladbo akcijske pustolovske srhljivke z naslovom Ni čas za smrt pa bo zapela pevka Billie Eilish. 18-letna ameriška pevka, nominirana za grammyja, je skladbo napisala skupaj s starejšim bratom Finneasom O'Connellom in je tako najmlajša umetnica v zgodovini, ki je napisala in posnela naslovno skladbo za Jamesa Bonda.

"Z navdušenjem sporočamo, da sta Billie in Finneas napisala neverjetno močno in ganljivo skladbo za film Ni čas za smrt, ki je bila napisana tako, da deluje v čustveni zgodbi filma," sta povedala producenta filma Michael G. Wilson in Barbara Broccoli.

"To je noro, da sem del tega. V veliko čast mi je, da lahko zapojem naslovno pesem filma, ki je del tako legendarne serije. James Bond je najbolj kul filmska franšiza, kar jih obstaja. Še vedno sem v šoku," je povedala Eilisheva, FINNEAS pa je dodal: "Napisati tematsko skladbo za film o Bondu je nekaj, o čemer sva sanjala celo življenje. Imava veliko srečo, da imava majhno vlogo v tej legendarni franšizi, naj živi 007. "

"Redki so izbrani, da lahko posnamejo skladbo za Bonda. Sem velik oboževalec Billie in FINNEASa. Njuna ustvarjalna celovitost in nadarjenost sta izjemni in komaj čakam, da bodo gledalci slišali, kaj sta ustvarila – sveža in nova perspektiva, katere vokal bo odmeval prihodnjim generacijam," pa je povedal režiser filma Cary Joji Fukunaga.

Ena najdolgotrajnejših filmskih franšiz v zgodovini filma bo letošnje leto dobila novo nadaljevanje, saj se aprila po petih letih vrača tajni agent James Bond. Karizmatičnega agenta britanske tajne službe MI6 s kodnim imenom 007 bo znova upodobil Daniel Craig, kar bo zanj že peta vloga tajnega agenta. Novi film o tajnem agentu, že petindvajseti po vrsti, je režiral Cary Joji Fukunaga, scenarij so napisali Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge in Fukunaga. V novem delu se poleg Craiga vračajo igralci Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw in Jeffrey Wright, novi obrazi, ki se bodo pojavili v vohunski akciji, pa so Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch in Billy Magnussen.

Na voljo je PRVI NAPOVEDNIK, akcijska pustolovska srhljivka NI ČAS ZA SMRT pa na redni spored v kinematografe prihaja 2. APRILA 2020.


Nazaj