Ta teden bo v kinematografih na ogled srhljivka z naslovom Polje strahu, ki razkriva zgodbo šestih neznancev, ki se prebudijo ujeti v neskončnem koruznem polju in odkrijejo, da jih lovi nekaj skrivnostnega. Srhljivko je režiral Emerson Moore, ki je tudi napisal scenarij skupaj z Joshuo Dobkinom in Seanom Wathenom. V glavnih vlogah zaigrajo Jordan Claire Robbins, Theo Rossi, Tahirah Sharif, Julian Feder, Elena Juatco in Shane West.

O ZGODBI: Na koruznem polju se prebudi šest neznancev, vsak pa ima ob sebi en predmet. Ne vedo pa še povsem, da bodo ti predmeti njihovo edino sredstvo, da se zaščitijo pred grozečim plenilskim bitjem. Gre za grozljivo psihološko zgodbo, ki raziskuje človekovo preživetje proti vsem pravilom.

»Gre za temačen film o človekovem preživetju. Grozljivo in intenzivno spremlja manjšo skupino neznancev, ki so ujeti na najbolj neverjetnem mestu, na široko odprtem polju, ki se sooči z zlobnim plenilskim bitjem. Da, to je grozljiv film o pošastih, ki se dogaja na koruznem polju, a je tudi inteligentna in intenzivna psihološka zgodba o volji do življenja proti vsem,« je pojasnilo režiserja Emersona Moora.

»Ideja, da se šest popolnih neznancev iz različnih družbenih slojev prebudi ujetih na polju in odkrijejo, da jih lovi bitje, je hkrati fascinantna in grozljiva. Del tega, zaradi česar je film tako privlačen, je to, da ponudimo vpogled v svet, ki zahteva ukrepanje za preživetje – sodelujte ali pa umrite – svet, v katerega ne bi želeli stopiti,« še dodaja Moore. Film se dogaja v zelo bližnji prihodnosti, uporablja družbene norme kot smernice za dobro in narobe, vendar hitro razvije lasten niz pravil. Ta svet vas bo zvabil, zgrabil in nikoli izpustil.

IGRALSKA ZASEDBA: Jordan Claire Robbins, Theo Rossi, Tahirah Sharif, Julian Feder, Elena Juatco, Shane West

REŽIJA: Emerson Moore
SCENARIJ: Emerson Moore, Joshua Dobkin, Sean Wathen
PRODUCENTI: Michael Philip, Jason Moring, Emerson Moore, Andrew Davies Gans
IZVRŠNI PRODUCENTI: Ron Moring, Mark Padilla, Simon Williams, Daniel Negret, Samantha Allwinton, Louise Linton, Kirsten Ruhlin, Norman Merry, Peter Hampden, Joseph Lanius, Jo Marr
ŽANR: srhljivka

Na ogled je NAPOVEDNIK, srhljivka POLJE STRAHU pa je na rednem sporedu v kinematografih od 19. MAJA 2022 dalje.


Nazaj