Če vas ne bo pokončala nevihta, vas bodo pa oni. To poletje se bo namreč v kinematografe priplazila resnično grozljiva grozljivka z naslovom Plazenje (Crawl), ki prikazuje nenavadno zgodbo o napadu aligatorjev med divjanjem orkana. Grozljivko je režiral Alexandre Aja (Opazujemo te), producenti pa so Sam Raimi (Zlobni mrtveci, Ne dihaj!), Craig Flores (300), in Alexandre Aja. V glavnih vlogah zaigrata Kaya Scodelario in Barry Pepper.

O ZGODBI: Ko njen rodni kraj na Floridi zajame orkan, Haley (Kaya Scodelario) ne upošteva navodil o evakuaciji, temveč se odpravi iskat svojega pogrešanega očeta (Barry Pepper). Najde ga težko poškodovanega v kletnih prostorih družinske hiše, oba pa hitro zajame poplavna voda. Ker časa zmanjkuje, da bi ubežala nevihti, ki je vedno močnejša, Haley in oče kmalu ugotovita, da je naraščajoča voda še najmanjša njuna skrb. V hišo namreč zaplavajo aligatorji …

IGRALSKA ZASEDBA: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ross Anderson, Anson Boon, Ami Metcalf, Jose Palma, Morfydd Clark

REŽIJA: Alexandre Aja
SCENARIJ: Michael Rasmussen and Shawn Rasmussen
PRODUCENTI: Craig Flores, Sam Raimi in Alexandre Aja
IZVRŠNI PRODUCENTI: Gregory Levasseur, Justin Bursch in Lauren Selig
ŽANR: grozljivka

Na voljo na ogled je že PRVI NAPOVEDNIK, grozljivka PLAZENJE pa na redni spored v kinematografe prihaja 18. JULIJA 2019.


Nazaj