Konec tedna je v organizaciji Kina Bežigrad in Hotelov Bernardin na slovenski obali premierno zaživel prvi PIKNIK KINO v Sloveniji. Gre za koncept kina na prostem brez formalnega sedenja, ki ustvari edinstveno piknik doživetje ob gledanju filma.

Nasmejani obiskovalci so idejo pozdravili z velikim navdušenjem, ko so neposredno na plažah San Simon in Bernardin v čarobni atmosferi pod zvezdnim nebom in ob šumenju morja uživali v poletnih filmskih uspešnicah. V petek in soboto je na velikem platnu kraljevala glasbena komedija Mamma Mia! Spet začenja se, v nedeljo pa je Portorož z nostalgijo v očeh prisluhnil Poletju v školjki.

Legendarno slovensko klasiko so spoznali tudi tuji gostje, saj je bila predvajana z angleškimi podnapisi. Tudi sicer je občinstvo na vseh treh projekcijah PIKNIK KINA sestavljala mešanica lokalnih prebivalcev in turistov, ki so skupaj ustvarjali nepozabne poletne spomine. Zaradi izjemno pozitivnega odziva je ekipa Kina Bežigrad že napovedala vrnitev na obalo.

Do takrat pa v Ljubljani nadaljujejo s projekcijami v DRIVE-IN KINU, ki bo 25. in 26. avgusta gostoval tudi v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Vstopnice za tamkajšnji projekciji Misije: Nemogoče – Izpad in Briljantine so že v prodaji na www.eventim.si.   

Več informacij

FOTO: Matic Kremžar