Prihajajoč konec tedna je Kino Bežigrad s svojim PIKNIK KINOM ponovno v gosteh v Izoli in Portorožu. Tokrat bo navdušil vse ljubitelje akcijskih filmov, pa tudi tiste, katere najbolj očarajo vizualni efekti, narava ter vrhunska glasba.

Četrtek in petek, 1. 8. in 2. 8., se bosta odvila v znamenju dirkanja, akcije in vratolomnih zapletov, saj si bo premierno mogoče ogledati nov del franšize Hitrih in drznih: Hitri in drzni: Hobbs in Shaw, v soboto pa se boste lahko prepustili še večni zgodbi Levjega kralja in ponovno spoznali ikonične karakterje, ki jih zagotovo že dolgo nosite v srcih.

PROGRAM PIKNIK KINO OBALA
1. 8. ob 21.00 – IZOLA (PLAŽA SAN SIMON) - HITRI IN DRZNI: HOBBS IN SHAW
2. 8. ob 21.00 – PORTOROŽ (PLAŽA BERNARDIN) - HITRI IN DRZNI: HOBBS IN SHAW
3. 8. ob 21.00  – PORTOROŽ (PLAŽA BERNARDIN) - LEVJI KRALJ (PODNAPISI)

Vstopnice dobite na www.kino-bezigrad.si, www.eventim.si in v barih plaž Hotelov Bernardin.

O PIKNIK KINU
PIKNIK KINO BEŽIGRAD je lansko poletje doživel svojo premiero in s svojo izvirnostjo in magičnem vzdušjem kino doživetju vrnil srce in dušo. PIKNIK KINO je koncept kina na prostem, brez formalnega sedenja. Obiskovalci se lahko udobno namestijo kar na dekah, ležalnikih, napihljivih blazinah, ki jih prinesejo s seboj, ali pa si jih sposodijo na licu mesta. Projekcije PIKNIK KINA se bodo letos v drugi polovici poletja vrstile po celi Sloveniji, poleg Tivolija (telovadišče), se ga bo v Ljubljani moč udeležiti tudi v Vodnem mestu Atlantis, na obali v Simonovem zalivu in na plaži Bernardin, na Gorenjskem pa na blejski Mali Zaki. Bogat filmski program bodo pospremili zanimivi spremljevalni dogodki, ki bodo navdušili vse generacije. V sklopu PIKNIK KINA si bo mogoče ogledati vse največje filmske uspešnice tega poletja, kot so Yesterday, Bilo je nekoč v Hollywoodu, Angry Birds 2, Pridni fantje, Levji kralj ...

FOTO: Matic Kremžar


Nazaj