Sonce, morje, poletje in pestre televizijske vsebine za vso družino. Tudi za poletje smo pripravili filme, serije in ostale vsebine, ki bodo gledalke in gledalce osvežile v vročih poletnih mesecih. Vse za POPolno poletje, torej.

Na POP TV bomo poletje preživeli v luči ljubezni. Vsak dan od ponedeljka do petka bomo ob 20. uri še naprej spremljali dinamiko hrvaških mladoporočencev v resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled: Hrvaška in dobili odgovor na vprašanje, ali lahko strokovnjaki le na podlagi analiz ustvarijo nove pare? Se bo med mladoporočenci prižgala kakšna iskrica? Od ponedeljka do četrtka pa bo gledalcem po oddaji 24UR zvečer večere krajšala tudi odlična ameriška nanizanka Novinec (The Rookie), v kateri blesti Nathan Fillion kot 45-letnik, ki se odloči, da bo izpolnil svoje sanje in postal policist. Na sporedu pa ostaja tudi razburljiva turška serija Po poti resnice, ki v čisto vsakem delu postreže z novim preobratom in navdušuje tako moško kot žensko občinstvo. 

Poletni večeri nikakor ne smejo miniti brez filmskih premier. Že to soboto bo ob 20. uri na sporedu premiera filma Turist (Tourist), v katerem nastopata hollywoodska zvezdnika Johnny Depp in Angelina Jolie, v nedeljo pa bomo ob 20. uri lahko spremljali zabaven romantični film Ljubezen, ločitev in nekaj vmes (It's complicated), kjer blestijo Meryl Streep, Alec Baldin, Steve Martin in drugi. Premiere pa nas bodo navduševale še vse poletje. Večerna šola (Night School), Obalna straža (Baywatch) in Zadnje počitnice (Last Holiday), če jih naštejemo le nekaj. 

Premiere in večne uspešnice tudi na KINO, BRIO in OTO 
KINO nas bo v poletje pospremil z vikend filmi velikanov. Ta vikend nam bo družbo delala Cameron Diaz, in sicer si bomo v petek ter soboto ob 20. uri pogledali prvi in drugi del Charlijevih angelčkov (Charlie's Angels), v nedeljo pa nas bo nasmejala kot divja učiteljica v filmu Huda učiteljica (Bad Teacher). Že naslednji vikend bomo preživeli v družbi Bena Afflecka. Med poletjem pa ne bo manjkalo še kup mladinskih uspešnic, ki bodo zagotovo pred televizijske sprejemnike privabile celotno družino. 

V poletje smo na BRIO vkorakali s klasikama – Na kraju zločina (CSI) in Na kraju zločina: Miami (CSI: Miami), ki nas bosta še naprej vsak dan od ponedeljka do petka ob 20. uri navduševali nad detektivskim in forenzičnim delom. Medtem ko nestrpno čakamo na drugo sezono Sanjskega moškega, v katerem bomo ugotovili, katera lepotica je osvojila srce sanjskega Blaža Kričeja Režka, lahko vsako soboto uživamo ob romantičnih zmenkih v 20. sezoni ameriškega Sanjskega moškega (The Bachelor). Vsako soboto ob 20. uri so nam na voljo kar štirje deli na mah! V nedeljo zvečer pa bomo skupaj raziskovali umore in zločine v seriji Zakon in red: Enota za posebne primere (Law and Order: S.V.U. XIX). 

Najbolj se nad poletnimi počitnicami zagotovo navdušujejo najmlajši in prav za njih smo vsak petek ob 19. uri pripravili širok nabor počitniških animiranih filmov, kot so 7. palček (7th Dwarf), Peter Pan: Iskanje knjige Nije (Peter Pan: The Quest for the Never Book), Angry Birds (Angry Birds) in številni drugi. Filmske večere pa bodo popestrile dogodivščine ikonične Barbie v sklopu Barbie filmov. 

Šport je doma na Kanalu A
Ne zamudite niti razburljivih dirk motoGP. Najboljši dirkači sveta se bodo še vse poletje, globoko v jesen, na vročem asfaltu borili za naslov najboljšega. Prav tako jeseni pa se prepustite košarkarski evforiji in stiskajte pesti za naše fante na evropskem košarkarskem prvenstvu, ki bo na sporedu na Kanalu A. 

VOYO poslastice kadarkoli, kjerkoli 
VOYO originali, sinhronizirane risanke, dokumentarne serije in serije regije, resničnostni šovi raznolikih vsebin, vznemirljive filmske vsebine bodo letošnje poletje kratkočasili uporabnice in uporabnike ne glede na to, kje bodo preživljali letošnje poletje. Humorne situacije bodo zabavale prav vse generacije v drugi sezoni VOYO originala Za hribom, prihaja tudi serija Družina (Porodica) o razvpitem jugoslovanskem voditelju Slobodanu Miloševiću, najmlajši pa se bodo lahko zabavali v družbi priljubljenih junakov in izbirali med številnimi naslovi sinhroniziranih risank. VOYO uporabnikom namreč ponuja več kot 9.000 ur vsebin, vsak teden pa dodajajo nove. Za vroče poletje bodo na voljo vroče vsebine, kot so drzni resničnostni šovi, dokumentarne vsebine o najbolj kontroverznih svetovnih voditeljih ter številni tuje in domače serije in filmi. Tudi, če na kateri izmed dopustniških destinacij zmanjka signala, si je moč VOYO vsebine že predhodno prenesti na izbrano mobilno napravo in jih odnesti s seboj na letalo, plažo, v šotor, gore. Poglejte si celotno sezono VOYO originalnih uspešnic, kot so Ja, Chef!, Gospod profesor, Za hribom ali večno klasiko Naša mala klinika.


Nazaj