Ljubljana, 29. junij 2022 - prišel je julij - poletje je v polnem razmahu, vročina je velika. Najboljši način, da se ohladite in sprostite, je s hladno pijačo in dobrimi filmi. Zato smo pripravili maraton filmov, ki bodo na vaših malih zaslonih vsako soboto ves julij. Eden najbolj znanih zvezdnikov našega časa, Samuel L. Jackson, je človek s številnimi obrazi, številnimi pričeskami, številnimi podobami in številnimi preoblekami. Ne glede na to, ali gre za čudaški, bombastičen videz z beljenimi, kratko postriženimi lasmi v filmu 'Skakač', podeželski šik v filmu 'Sobs in the Dark' ali njegov 'nastop častnega predstavnika zakona' v filmu 'The Negotiator', S.L.J. je dokaz, da moškega ne sestavljajo obleka, videz ali stil, ampak odločenost, da se v celoti vključi v vlogo lika, ki je dosleden in delo opravi v celoti.

Julija vam prinašamo seznam filmov, posvečenih igralcu Samuelu L. Jacksonu, ki si jih lahko ogledate v okviru tematskega bloka »Poletje z uspešnicami Samuela L. Jacksona«, vsako soboto v juliju, od sobote, 2. julija. ob 21:00 samo na TV1000:

Pogajalec
Sobota, 2. julija ob 21:00
Izkušeni policijski pogajalec Danny Roman, ki se želi osvoboditi lažnih obtožb, vzame skupino ljudi za talce v poslovni stavbi, da bi pridobil na času, potrebnem za odkritje resnice.

Skakač
Sobota, 9. julija ob 21:00
Najstnik s teleportacijskimi sposobnostmi se nenadoma znajde sredi stare vojne.

Kače na letalu
Sobota, 16. julija ob 21:00
Ko se strupene kače razkropijo po letalu na čezpacifiškem letu, je naloga agenta FBI Nevillea Flynna, da prepreči morilčev zvit načrt za odstranitev ključne priče v prihajajočem sojenju.

Očiščenje 
Sobota, 23. julija ob 21:00
Bogaboječi blues glasbenik se zbliža z neobvladljivo mladenko, ki je kot otrok preživela spolno zlorabo ter povsod išče ljubezen, a je nikjer ne najde.

Čas za ubijanje
Sobota, 30. julija ob 21:00
Mladi odvetnik zagovarja temnopoltega delavca, obtoženega umora dveh belcev, ki sta posilila njegovo 10-letno hčer, kar je povzročilo nasilno maščevanje in maščevanje Ku Klux Klana.

Več informacij


Nazaj