Spoštovani in spoštovane, z veseljem sporočamo, da so vrata kinotečne knjižnice in mediateke ponovno odprta. Z veseljem sporočamo tudi, da z današnjim dnem svoja vrata ponovno odpira tudi Muzej slovenskih filmskih igralcev v Divači.

Knjižnica in mediateka Slovenske kinoteke bosta v skladu z upoštevanjem priporočil in smernic delovanja v času pandemije covid-19 odprti po ustaljenem urniku:
- Ponedeljek, torek in četrtek od 9:00 do 15:00 
- Sreda od 10:00 do 18:00 
- Petek od 9:00 do 14:00

Obveščamo tudi, da bo za uporabnice in uporabnike, ki bi se želele/li izogniti neposrednemu prihodu v prostore knjižnice, omogočeno skeniranje predhodno naročenega gradiva (člankov, poglavij knjig ipd.), v skladu s pogoji za prosto reproduciranje avtorskih del (tj. brez privolitve avtorja oziroma drugega imetnika avtorskih materialnih pravic) kot jih določa 50. člen ZASP (več informacij). Z veseljem sporočamo tudi, da z današnjim dnem svoja vrata ponovno odpira tudi Muzej slovenskih filmskih igralcev v Divači. Muzej bo v skladu z upoštevanjem priporočil in smernic delovanja v času pandemije covid-19 odprt po ustaljenem urniku. Vstop v muzej bo do nedelje, 10. maja brezplačen.

Lepo vabljeni!


Nazaj