V petek, 20. decembra bo v Koloseju zaživelo Filmsko mesto, v okviru katerega bodo obiskovalci spoznali proces nastajanja filma. Otroke bo pozdravil in obdaril Božiček, predstavitvi pa bo sledila še projekcija družinske komedije Košarkar naj bo 2.

Filmska ekipa bo skupaj z igralci, pred očmi publike na pravi sceni posnela enega od kadrov filma in ob tem obiskovalcem nazorno predstavila in pokazala, kako snemamo filme in kakšno opremo potrebujemo za to. Filmski igralci, režiser in scenarist pa bodo otrokom razložili, kakšno je njihovo delo. V posnetku bodo lahko sodelovali tudi obiskovalci sami, ki bodo skupaj z Ranto, Smodlakom, Metko in drugimi posneli kader iz filma in si ga nato ogledali na filmskem platnu. Po ogledu Filmskega mesta si bodo obiskovalci ogledali komedijo KOŠARKAR NAJ BO 2, ki jo je do danes videlo že več kot 60.000 gledalcev, kar je filmski ekipi prineslo dve zlati roli.

Ogled Filmskega mesta, meet&greet s filmsko ekipo, obisk Božička in projekcija filma bo v petek, 20. decembra, ob 18. uri v Koloseju Ljubljana (dvorana 6). Vstopnice za dogodek so že v prodaji.

Več informacij


Nazaj