Zanimive serije na TV kanalu Viasat TV1000 v avgustu 2020: Čudoviti lisjak in Poletje z nagrajenci.

Čudoviti lisjak
V ponedeljek, 24. avgusta, ob 21:00
Žanr: Animacija/ avantura/ komedija
Režiser: Wes Anderson
Igralci: George Clooney, Meryl Streep, Jason Schwartzman, Bill Murray, Michael Gambon, Willem Dafoe, Owen Wilson
Izvirni naslov: Fantastic Mr. Fox
Leto: 2009
Država: ZK/  ZDA

G. Lisjak in Ga. Lisjakova živita idilično življenje s sinom Ashom družino pa občasno obiskuje nečak Kristofferson. A dvanajst let uspavanega životarjenja je preveč za g. Lisjaka in oglasijo se njegovi živalski nagoni. Kmalu zdrsne v staro kožo potuhnjenega kokošjega tatu in tako ogrozi ne le svojo družino, temveč vso živalsko skupnost. Pod zemljo ujete živali se združijo v boju zoper zlobne kmetovalce Boggisa, Bunca in Beana, ki so za vsako ceno odločeni ujeti g. Lisjaka. Ta naposled uporabi svoje naravne nagone, da bi rešil svojo družino in prijatelje.

Poletje z nagrajenci. Dvojna doza vsako soboto zvečer, od 1. avgusta, ob 21:00
Zlati globusi, nagrade bafta in oskarji. Naše poletje z nagrajenimi filmi se nadaljuje s pripovedmi o lepoti, čudovitih umih in trpečih dušah, ki živijo v tragičnih in težavnih časih. Gre za serijo filmov, ki so presegli občinstva, postavili rekorde v svetovnih kino blagajnah, in poželi nagrade po vsem svetu. Ni ga boljšega kot preživeti poletje v družbi teh likov!

Filmi
- 22. avgusta ob 21:00
Dobri Will Hunting
Will Hunting je matematični genij, a potrebuje pomoč psihologa, da bi ga usmeril na pravo pot v njegovem življenju.
- 29. avgusta ob 21:00
Jackie Brown
Stevardesa Jackie Brown postane osrednji lik v zgodbi, ki vključuje agenta ATF, tihotapca orožja in agenta za plačevanje varščin, na koncu pa se razplete v to, kdo igra koga.

Premiere meseca
Vsak ponedeljek zvečer, od 3. avgusta, ob 21:00
Ni lepšega, kot začeti teden z ogledom povsem novega filma po napornem dnevu. Nikoli več ne zamudite naših mesečnih premier. Oglejte si naše najnovejše naslove vsak ponedeljek zvečer.

Filmi
- 17. avgusta ob 21:00
Telesna strast
Odvetnik se zaplete v ljubezensko zvezo s privlačno, bogato, a poročeno mladenko. Kmalu pristane ujet v mreži, ki ga postavlja v vlogo marionete preračunljive in manipulativne ženske.
- 31. avgusta ob 21:00
Glasbena založba Novo
Štiriindvajset ur v življenju mladih prodajalcev glasbene trgovine, ki so skupaj odrasli v mladostnike zahvaljujoč medsebojni podpori in pod okriljem lastnika trgovine.


Nazaj