Indijska igralka, filantropistka, umetnica, pevka in producentka in tudi zmagovalka Miss sveta 2000, je v Indiji ena izmed bolj cenjenih in plačanih zvezdnic. Spomnimo, Priyanka je na vprašanje za Miss sveta – kdo je njen živeči vzor, odgovorila »Marija Terezija«.

No, Priyanka je deloma potrdila »mit« o misicah ampak ne glede na lapsus – danes je Priyanka uspešna dama. Leta 2017 se je znašla tudi med najbogatejšimi ženskami po Forbesovi lestvici. Priyanka, ima vse, zato toliko bolj ceni tisto, kar se ne da kupiti. Priyanka pravi, da ima od ljudi, ki jih ima rada in obratno, najraje, da si poklonijo pozornost, nežnost in to ne v obliki čokolad in rož. Obožuje vse kar diši po »sporočilih«. Torej pisemca. Prav tako obožuje dobro vino, seveda, če je v dobri družbi. Pogosto je to njen fant Nick Jonas.

Prelepa Priyanka pa ni samo lepa, je tudi divja – skakala je s padalom, jedla žive črve. Za vlogo bi si upala tudi obriti lase. Zdaj jo bomo ponovno lahko gledali, v tretji sezoni serije Quantico, ki bo na FOXu od 7. avgusta. Zgodba serije v novi sezoni  - Tri leta so minila, odkar je ameriška junakinja Alex Parrish morala krmariti v nevarnih vodah Centralne obveščevalne agencije in je za domovino tvegala življenje. Zdaj živi mirno in anonimno nekje v Italiji. Vendar se mora Alex spet odpovedati idiličnemu obstoju, ko jo Ryan prepriča, naj mu pomaga rešiti Shelby iz rok razvpite mednarodne trgovke z orožjem, znane zgolj pod imenom Vdova.

Shelby je vzela za talko in v zameno za njeno izpustitev zahteva nekaj, kar ji lahko priskrbi samo Alex. Ryan in Alex rekrutirata Owna in Harryja, da bi pomagala rešiti njuno prijateljico in premagati zlikovko. V ta namen Owen pripelje še nekdanjo agentko Jocelyn Turner (Marlee Matlin), ki ima temno preteklost z Vdovo. Ko se agenti odločijo, da bodo sodelovali kot člani elitne ekipa za tajne operacije, se pred njimi odpre povsem nova prihodnost. 

Igrajo še: Jake McLaughlin kot Ryan Booth, Johanna Braddy kot Shelby Wyatt, Russell Tovey kot Harry Doyle, Alan Powell kot Mike McQuigg, Marlee Matlin kot Jocelyn Turner in Blair Underwood kot Owen Hall. Gostujoči igralci so Jayne Houdyshell kot Vdova, Jay Armstrong Johnson kot Will Olsen, Nathan Darrow kot Felix Pillay in Jamie Jackson kot Gavin Pillay.

Fotografija: Priyanka pravi, da če nebi bila igralka, bi delala za NASO.