Nova serija prihaja to jesen na kanal SCI FI „Oporišče”. V tej najnovejši pustolovski fantaziji glavno vlogo igra Jessica Green, kot Talon, edina preživela iz svoje rase znane kot "Blackbloods".

Potem ko je njeno celotno vas uničila tolpa plačancev, Talon potuje do trdnjave brez zakona na robu civilizacije, da bi se maščevala. Med potovanjem odkrije, da ima skrivnostne nadnaravne moči, ampak ali lahko najde način, da jih uporabi v svojo korist? Nova pustolovska fantastična serija se začne takoj po ameriški premieri, z desetimi enournimi epizodami na kanalu SCI FI 9. septembra, s premiernim predvajanjem v nedeljo ob 21. uri.  

Vlogo Talon igra avstralska igralka Jessica Green („Pirates of the Caribbean 5: Salazars Revenge”, „Ash vs Evil Dead”), glavni akterji pa so: Imogen Waterhouse („The Coroner”, „Nocturnal Animals”), Jake Stormoen („Extinct”, „Mythica”), Andrew Howard („Bates Motel”, „Agents of S.H.I.E.L.D.”), Robyn Malcolm („Top of the Lake”, „Hostiles”) in Anand Desai-Barochia („Emmerdale”, „Lake Mead”).

„Oporišče” so ustvarili Kynan Griffin in Jason Faller. Izvršni producenti so ustvarjalci kultnih serij „Stargate” in „Stargate SG-1”, Dean Devlin in Jonathan Glassner.