V torek, 6. avgusta, ekipa Kina Bežigrad v sodelovanju z Karantanijo Cinemas in Radiom Ekspres v Vodnem mestu Atlantis prireja pravo družinsko pustolovščino! Na velikem platnu si bo v okviru PIKNIK KINA namreč moč predpremierno ogledati Raziskovalko Doro, filmsko adaptacijo uspešne Nickelodeonove serije. Da bo ekspedicija v džunglo uspešna, se bodo otroci od 20.00 naprej lahko brezplačno zabavali v adrenalinskem parku Atlantisa, sledila pa bo tudi lekcija preživetja v naravi S.S.F.N. – ja. Te bodo otroke pripravili za pustolovščino z Doro, ki se bo ob 21.00 odpravila v nepredvidljivo džunglo in poskusila rešiti skrivnost izgubljenega mesta zlata.

O FILMU: Potem ko je Dora (Isabela Moner) večino svojega življenja s starši raziskovala džunglo, je nič ne more pripraviti na najnevarnejšo pustolovščino - srednjo šolo. Ker je bila vedno raziskovalka, se med raziskovanjem hitro znajde in vodi svojo prijateljico opico po imenu Škorenjc, bratranca Diega (Jeff Wahlberg), skrivnostnega prebivalca džungle (Eugenio Derbez) in skupino najstnikov na pravo avanturo po džungli, kjer bo skušala rešiti svoja starša (Eva Longoria in Michael Peña) ter raziskovala nemogočo skrivnost o izgubljenem mestu zlata.

O PIKNIK KINU: PIKNIK KINO je koncept kina na prostem, brez formalnega sedenja. Obiskovalci se lahko udobno namestijo kar na dekah, ležalnikih, napihljivih blazinah, ki jih prinesejo s seboj, ali pa si jih sposodijo na licu mesta. Projekcije PIKNIK KINA se bodo letos v drugi polovici poletja vrstile po celi Sloveniji, poleg Tivolija (telovadišče), se ga bo v Ljubljani moč udeležiti tudi v Vodnem mestu Atlantis, na obali v Simonovem zalivu in na plaži Bernardin, na Gorenjskem pa na blejski Mali Zaki. Bogat filmski program bodo pospremili zanimivi spremljevalni dogodki, ki bodo navdušili vse generacije. V sklopu PIKNIK KINA si bo mogoče ogledati vse največje filmske uspešnice tega poletja, kot so Yesterday, Bilo je nekoč v Hollywoodu, Angry Birds 2, Pridni fantje, Levji kralj ...

PROGRAM 6. AVGUST
20.00 = BREZPLAČNA ZABAVA V ADRENALINSKEM PARKU
20.30 = UČENJE PREŽIVETJA V NARAVI
21.00 = PREDPREMIERA RAZISKOVALKE DORE

Nakup kino vstopnic, kombiniranih vstopnic (bazen/savna + kino) pa na recepciji Vodnega mesta Atlantis.


Nazaj