Prihodnje leto na velika platna prihaja nova mojstrovina vizionarskega režiserja M. Nighta Shyamalana, srhljivka z naslovom Trkanje v koči, ki bo družino na počitnicah postavila pred nepredstavljivo preizkušnjo. 

Srhljivko je režiral, napisal scenarij in produciral M. Night Shyamalan, v glavnih vlogah pa zaigrajo Dave Bautista (Dune: peščeni planet, franšiza Varuhi galaksije), nominiranec za nagradi tony in emmy Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), nominiranka za nagrado BAFTA Nikki Amuka-Bird (Prepričevanje, Stari), novinka Kristen Cui, Abby Quinn (Čas deklištva, Landline) in Rupert Grint (Servant, franšiza o Harryju Potterju). Scenarij je Shyamalan napisal skupaj s Stevom Desmondom in Michaelom Shermanom, in sicer po uspešnem romanu ameriškega pisatelja Paula Tremblayja Kabina na koncu sveta.

O ZGODBI: V oddaljeni koči štirje oboroženi neznanci vzamejo deklico in njena starša, ki so tam na počitnicah, za talce, od družine pa zahtevajo nepredstavljivo odločitev, da bi preprečili apokalipso. Ker ima družina omejen dostop do zunanjega sveta, se mora odločiti, kaj verjame, preden je vse izgubljeno.

IGRALSKA ZASEDBA: Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui, Abby Quinn in Rupert Grint

REŽIJA: M. Night Shyamalan
SCENARIJ: M. Night Shyamalan, Steve Desmond, Michael Sherman
PRODUCENTI: M. Night Shyamalan, Marc Bienstock, Ashwin Rajan
IZVRŠNI PRODUCENTI: Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos, Ashley Fox
ŽANR: srhljivka

Na voljo je že PRVI NAPOVEDNIK, srhljivka TRKANJE V KOČI pa na redni spored v kinematografe prihaja 2. FEBRUARJA 2023.


Nazaj