Sredi novembra bodo v kinematografih elitni gasilci reševali otroke v komediji Igra z ognjem, kar pa bo za izkušene gasilce eno najzahtevnejših opravil do sedaj. Spoznali bodo, da so otroci, tako kot požari, izjemno nepredvidljivi. Komedijo je režiral Andy Fickman, scenarij pa sta napisala Dan Ewen in Matthew Lieberman. V komediji izkušene gasilce, a popolnoma nepripravljene na varstvo otrok, zaigrajo John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo in Tyler Mane, neubogljive otroke pa Brianna Hildebrand, Christian Convery in Finley Rose Slater.

O ZGODBI: Potem ko elitni gasilci, ki jih vodi Jake Carson (John Cena), iz požara rešijo sestri in brata (Brianna Hildebrand, Christian Convery in Finley Rose Slater), kmalu ugotovijo, da jih nobena vadba ne bo dovolj pripravila na eno najzahtevnejših služb do sedaj – varstvo otrok. Ker gasilci ne uspejo najti njihovih staršev, so primorani otroke imeti v varstvu, kar pa njihova življenja, službo in celo gasilsko postajo obrne popolnoma na glavo. In vsega hudega vajeni elitni gasilci hitro ugotovijo, da so otroci divji in nepredvidljivi, tako kot požari.

IGRALSKA ZASEDBA: John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo, Brianna Hildebrand, Dennis Haysbert, Judy Greer, Christian Convery, Finley Rose Slater

REŽIJA: Andy Fickman
SCENARIJ: Dan Ewen in Matthew Lieberman
ZGODBA: Dan Ewen
PRODUCENTA: Todd Garner, Sean Robins
IZVRŠNI PRODUCENT: Mark Moran
ŽANR: komedija

Na voljo je že PRVI NAPOVEDNIK, komedija IGRA Z OGNJEM pa na redni spored v kinematografe prihaja 14. NOVEMBRA 2019.


Nazaj