Stu (komik Kumail Nanjiani) je zgovoren, olikan in previden milenijec, zaposlen v trgovini s športno opremo, dodaten denar pa si služi kot voznik Uberja. Pripravljen je narediti vse, da si pridobi oceno vožnje s petimi zvezdicami, saj nujno potrebuje denar za financiranje posla svoje prijateljice, v katero je noro zaljubljen.

Vic Manning (Dave Bautista) je alfa detektiv v svojih srednjih letih. Je ločen in ponovno poročen s svojo službo ter z izredno pomanjkljivim odnosom s svojo hčerko Nicole. Alergičen na pogovore in tehnologijo je Vic hitre jeze in izredno neučakan – vse, kar pričakuješ od dobrega policaja, kajne? Nekega dne, po tem ko mi z lasarjem operirajo oči, da bi videl bolje, Vic prejme namig o prekupčevalcu drog, ki je pred leti umoril njegovega partnerja. Na žalost tisti dan Vic prekupčevalca zaradi operacije oči nikakor ne bi uspel ujeti – ne bi ga niti videl, tudi če bi stal tik pred njem. Seveda posledično ne more voziti tudi avta, zato pokliče Uber. Uganite, kdo sprejme njegov klic? Nihče drug kot Stu.

Vprašanje nastane, ali lahko ta dva tako zelo različna moška v miru delita Nissan Leaf med tem ko lovita preprodajalca drog in morilca po ulicah Los Angelesa? Vse kar vemo je, da ta kombinacija prinaša obilico zabave, smeha, izvirnih dialogov in ogromno eksplozij!

STUBER: DIVJA VOŽNJA je top komedija tega poletja, ki je že na sporedu v kinih po Sloveniji! Distributer filma je BLITZ FILM & VIDEO DISTRIBUTION.


Nazaj