AMC je v petek, 24. julija, na virtualni okrogli mizi na Comic-Con@Home predstavil novosti prihajajoče šeste sezone serije Fear the Walking Dead. Razkrili so, kdaj se bo serija Fear the Walking Dead s šesto sezono vrnila na male ekrane in druge novosti v povezavi s serijo.

Okroglo mizo je moderiral Chris Hardwick (Talking Dead), gostje pa so bili vsebinski vodja The Walking Dead Universe  (TWDU) Scott M. Gimple, izvršna producenta in show-runnerja Andrew Chambliss and Ian Goldberg ter igralska zasedba serije - Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Karen David, Jenna Elfman in Rubén Blades.

Ker gre za svetovno premiero, bo serija Fear the Walking Dead na kanalu AMC v Sloveniji predvajana v ponedeljek, 12. oktobra, ob 3. uri zjutraj, ponovitev pa istega dne ob 22. uri. Igralec Lennie James se bo v šesti sezoni serije tudi prvič preizkusil v vlogi režiserja in se na režiserskem stolčku pridružil kolegu Colmanu Domingu, ki bo v tej sezoni režiral že svojo tretjo epizodo.

Foto: AMC


Nazaj