Jeseni bomo na velikih platnih lahko spremljali skrivnostno zgodbo, v katero bodo vpleteni nekdanji in sedanji ljubimci. Kot nekdanja zakonca se bosta v glavnih vlogah predstavila oskarjevca Matthew McConaughey in Anne Hathaway, ki pa ju bo združila nenavadna situacija.

Po številnih vlogah prikupnega zapeljivca in frajerja se bo McConaughey tokrat prelevil v samotarskega kapitana, ki mu vsakdanji mir skali nenavadna prošnja nekdanje žene in mu realnost obrne na glavo, obenem pa ga pripelje do nepričakovane skušnjave. Skrivnostno zgodbo z nepričakovani zapleti je režiral z oskarjem nominirani scenarist in režiser Steven Knight (Locke, Smrtne obljube, Redemption), napisal pa je tudi scenarij. Producent srhljivke je z oskarjem nagrajeni Greg Shapiro (Bombna misija, 00:30 - Tajna operacija).

O ZGODBI: Na majhnem karibskem otoku prične kapitana ribiške ladje (Matthew McConaughey) preganjati skrivnostna preteklost, potem ko se nanj po pomoč obrne njegova nekdanja žena (Anne Hathaway). Slednja ga namreč prosi, naj ubije njenega sedanjega moža. Kmalu se izkaže, da kapitanova nova realnost ni tisto, kar se zdi na prvi pogled.

ZANIMIVOSTI:
· Gre za drugi film, v katerem sta skupaj zaigrala oskarjevca Matthew McConaughey in Anne Hathaway. Pred štirimi leti sta se pojavila v filmu Medzvezdje (Interstellar).
· Kljub temu, da se zgodba odvija na Karibih, so film posneli na Mavriciju.
· Sprva bi morala v filmu zaigrati Uma Thurman, vendar jo je zamenjala Diane Lane.

IGRALSKA ZASEDBA: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane, Jason Clarke, Djimon Hounsou, Jeremy Strong

REŽIJA: Steven Knight
SCENARIJ: Steven Knight
PRODUCENTI: Greg Shapiro, Guy Heeley, Steven Knight
IZVRŠNI PRODUCENT: David Dinerstein, Stuart Ford, David Lipman, Carsten H.W. Lorenz, Karine Martin, Jason Resnick, William Sadleir, Jeff Stentz, Paul Webster, Deborah Zipser
ŽANR: srhljivka

Srhljiva drama VEDRINA v naše kinematografe prihaja letošnjo jesen, do takrat pa si
lahko že ogledamo PRVI NAPOVEDNIK.