Zanimivi filmi na TV kanalu TV1000 v avgustu 2018: Film, da te kap, Film, da te kap 2, Film, da te kap 3, Apollo 13 in film Borba.

Film, da te kap, Film, da te kap 2, Film, da te kap 3, od ponedeljka do srede, od 6. do 8. avgusta, ob 20.30 (Miramax)
Na TV1000 bomo v avgustu izkoristili še zadnje trenutke poletja ter kričali od smeha ob filmih Film, da te kap 1, 2 in 3!

Apollo 13, v ponedeljek, 13. avgusta, ob 20.30 (NBC Universal)
Astronavt Jim Lovell vodi Nasino tretjo misijo za pristanek na Luni. Najprej vse poteka brez zapletov, potem pa eksplozija kisikove jeklenke ogrozi zaloge kisika in elektrike za posadko. Pogumni astronavti se soočajo z dilemo, ali naj se zadušijo ali zmrznejo, rezervni astronavt Mattingly in vodja kontrole na Zemlji Gene Kranz pa medtem poskušata najti način, kako bi posadko pripeljala nazaj domov, čeprav vesta, da astronavte najverjetneje čaka smrt, ko bo zdelano vesoljsko plovilo vstopilo v Zemljino ozračje.

Borba, v ponedeljek, 20. avgusta, ob 20.30 (NBC Universal)
Mladenič iz majhnega kraja Shawn MacArthur je v New York prišel brez vsega. Preživlja se z ulično preprodajo ponarejenega blaga. Sreča se mu nasmehne, ko organizator bojev Harvey Boarden opazi njegov naravni talent za boks z golimi pestmi. Ponudi mu dober zaslužek in moža postaneta partnerja po sili razmer. Kot njegov menedžer Harvey Shawna predstavi pokvarjenemu krogu prirediteljev pouličnih bojev, v katerih stavijo premožne stranke. Shawn skoraj čez noč postane zvezdnik pretepaške panoge in v nizu dvobojev premaga nekatere poklicne boksarje, mojstre borilnih veščin in borce mešanih disciplin. A če želi pobegniti iz mračnega sveta, v katerega se je podal, ga čaka še najtežji boj, kar jih bo imel.