Zanimivi filmi na TV kanalu TV1000 v mesecu avgustu: Napumpana, Deček v črtasti pižami, King Kong, Southside s tabo in film Heroji in zlobneži.

Napumpana, v ponedeljek, 5. avgusta, ob 21.00
Ena sama strastna noč ima nepričakovane posledice za Bena, saj mu Allison sporoči, da je noseča. Ben se odloči, da bo najbolje, če na hitro uredi svoje precej neodgovorno življenje, da bo lahko skrbel za Allison in otroka. To pa je zanj vse prej kot lahka naloga.

Deček v črtasti pižami, v ponedeljek, 12. avgusta, ob 21.00
Zgodba se dogaja med drugo svetovno vojno, kot jo skozi nedolžne oči vidi Bruno, osemletni sin poveljnika koncentracijskega taborišča. Njegovo prepovedano prijateljstvo z židovskim dečkom z druge strani bodeče žice bo imelo burne in nepredvidene posledice.

King Kong, v ponedeljek, 19. avgusta, ob 21.00
Zgodba je postavljena v 30. leta prejšnjega stoletja in pripoveduje o skupini raziskovalcev ter dokumentaristov, ki se odpravijo na skrivnostni Otok lobanj pri Sumatri, da bi raziskali legendo o velikanski gorili, imenovani Kong. Ko prispejo tja, ugotovijo, da Kong dejansko obstaja in da živi v prostrani džungli, kjer so bitja iz prazgodovinskih časov milijone let ostala skrita. Tako se morajo med iskanjem orjaške opice spoprijeti tudi z njenimi sovražniki, dinozavri. Nazadnje pozornost lepe ženske Konga pomiri ravno dovolj dolgo, da ga raziskovalci obvladajo, nato pa z ladjo odpeljejo v New York, kjer ga pozneje razkazujejo ljudem. Toda kako dolgo lahko tudi najmočnejši človeški okovi zadržijo osem metrov visoko opico?

Southside s tabo, v ponedeljek, 26. avgusta, ob 21.00
Zgodba o nekem poletnem popoldnevu leta 1989, ko je Barack Obama, bodoči predsednik Združenih držav Amerike, osvojil srce svoje bodoče žene Michelle Obama, na njunem prvem zmenku v južnem delu Chicaga.

Heroji in zlobneži, vsak četrtkov večer, od 1. avgusta, ob 21.00
To poletje smo zbrali na kup najbolj priljubljene heroje in zlobneže, od zgodovinskih oseb do stripovskih likov, vohunov in nadnaravnih bitij.

Foto: NBCU


Nazaj