Zanimivi filmi na TV kanalu TV1000 v januarju 2020: Hellboy, Kako ozdraviti dobro počutje, Pred mrakom, Pogrešane in serije filmov (klasične komedije & zvezde filmskega festivala).

Hellboy, v ponedeljek, 20. januarja, ob 21.00
V zadnjih dneh druge svetovne vojne se nacisti v obupu zatečejo k okultizmu in črni magiji. Zavezniki napadejo tabor, kjer poteka obred, vendar so prepozni, saj je bil demon Hellboy že priklican iz globin pekla. Zavezniki ga naposled osvobodijo, on pa jim pomaga v borbi proti zlu.

Kako ozdraviti dobro počutje, v ponedeljek, 6. januarja, ob 21.00
Mladi poslovnež iz ZDA se odpravi v švicarske Alpe, da bi svojega šefa pripeljal nazaj domov iz skrivnostnega zdravilišča. Mladenič kmalu ugotovi, da se za nenavadnimi čudežnimi postopki zdravljenja skrivajo številne skrivnosti. Iskanje resnice ga pahne na rob razuma, saj tudi njemu postavijo diagnozo nenavadne bolezni, zato na lastni koži občuti grozljive terapije iskanja »boljšega počutja«.

Pred mrakom, v ponedeljek, 13. januarja, ob 21.00
Ko sta se prvič srečala v Evropi, sta imela Američan Jesse in Francozinja Celine samo nekaj ur časa, da sta se bolje spoznala. Tiste ure so za vedno spremenile njuno življenje. Devet let kasneje se zgodba ponovi. Srečata se v Parizu, na voljo pa imata samo eno popoldne, da se odločita, ali jima je usojeno ostati skupaj.

Pogrešane, v ponedeljek, 27. januarja, ob 21.00
Maggie je mlada ženska, ki vzgaja svoji hčerki v divjini Nove Mehike. Ko ji hčerko Lilly ugrabi zlobni zamaskirani fantom, se nenadoma pojavi njen odtujeni oče in ji ponudi pomoč. Presenečena nad njegovim povratkom Maggie ve, da mora pogoltniti bolečino in ponos, če želi spet videti Lilly. Ne zavedajoč se strašnih dogodkov, ki so pred njima, se oče in hčerka odpravita iskat fantoma, ki je ugrabil Lilly. To, kar ju čaka, ju za vselej spremeni.

Klasične komedije, vsak petek zvečer, od 3. januarja, ob 21.00
Preženite zimsko depresijo z dvojnimi odmerki fantastičnih klasičnih komedij, kot so Junior, Od deklice do bejbe, Napumpana, Jama brez dna, Mogočni veter in številni drugi.

Zvezde filmskega festivala, vsako sredo zvečer, od 8. januarja, ob 21.00
V januarju smo za vas pripravili štiri nagrajene filme priznanih režiserjev, kot sta Javor Gardev in Stephan Komandarev, v katerih sodelujejo igralci Predrag Manojlovic (Svet je velik) in Zachary Baharov (Zift in Ljubezen.net), nadarjeni novinci, kot sta režiserka in scenaristka Maya Vitkova, igralka Irmena Chichikova (Viktorija) ter scenarist Yurii Dachev (Svet je velik).

Foto: Miramax


Nazaj