Zanimivi filmi na TV kanalu TV1000 v juliju 2019: Mesečina, Zelena cona, Ure do večnosti, Dvojčka in serijo Sezona vohunov.

Mesečina, v ponedeljek, 1. julija, ob 21.00
Film o brezčasni medsebojni povezanosti in samospoznanju. Spremljamo zgodbo mladega temnopoltega fanta od zgodnjega otroštva do odraslih let in njegove notranje boje, ko išče svoje mesto pod soncem med težavnim odraščanjem v nevarnem predelu Miamija.

Zelena cona, v ponedeljek, 15. julija, ob 21.00
Politični triler po navdihu knjige Rajiva Chandrasekarana z naslovom Imperial Life in the Emerald City. Roy Miller je uporniški častnik ameriške vojske v Iraku, ki mora skozi dvomljive obveščevalne vire na tujih tleh preprečiti, da bi se vojna na nemirnem območju stopnjevala.

Ure do večnosti, v ponedeljek, 8. julija, ob 21.00
Zgodba o tem, kako je roman Gospa Dalloway avtorice Virginie Wolf vplival na tri generacije žensk iz različnih časov (Meryl Streep, Julianne Moore in Nicole Kidman), ki se jim je zdelo, da svoje življenje živijo za nekoga drugega.

Dvojčka, v ponedeljek, 22. julija, ob 21.00
Dvojčka, ki so ju ločili ob rojstvu, se po 35 letih znova srečata. Sicer sta oba rezultat hudo ponesrečenega eksperimenta. Postavni Julius Benedict se odloči poiskati svojega davno izgubljenega brata Vincenta Benedicta, ki so ga zapustili v sirotišnici zaradi njegove drobcene postave.

Sezona vohunov, vsak četrtek, od 4. julija, ob 21.00
Spremljajte življenje in podvige nekaterih najsijajnejših tajnih agentov, v filmih Hanna, Vohunske spletke, Državniške igre, Šakal, Osma stran, Prevajalka in Merkurjev srd.  

Foto: Miramax


Nazaj