Zanimivi filmi na TV kanalu TV1000 v juniju 2018: Morilca na kolektivca, Hollywoodski kifeljci, Poslednji Mohikanec, Strašljiva petkova noč (več filmov) in filmska trilogija Jurski park.

Morilca na kolektivca, v ponedeljek, 4. junija, ob 20:30 (foto: NBC Universal)
Dva plačana morilca se po ponesrečenem umoru skrijeta v malo srednjeveško belgijsko mesto Brugge, kamor ju je poslal njun šef Harry. Ken uživa v mestu kot pravi turist, medtem ko Ray misli, da se je znašel v peklu, Brugge je zanj namreč dolgočasno, zakotno, nezanimivo mesto. Vendar  mesto kmalu postane zelo zanimivo, ko se v zgodbo vplete mlada preprodajalka Chloe, ki Raya popolnoma očara, še večjo akcijo pa sproži Harryjev klic, ko Kenu naroči, naj Raya ubije. Tako se začne velika borba za življenje in smrt, kdo umre in kdo preživi, pa si poglejte sami!

Hollywoodski kifeljci, v ponedeljek, 18. junija, ob 20:30 (foto: Sony Pictures Television)
Harrison Ford in Josh Hartnett sta nenavaden detektivski par v surovi akcijski komediji. Prvi, Joe Gavilan, je policijski veteran, ki uči mladega kolega na oddelku za umore losangeleške policije, poleg tega pa opravlja še službo nepremičninskega agenta. Novinec K. C. Calden poučuje jogo in sanja o filmski karieri. Ko med glasbenim nastopom umorijo celotno rapersko skupino, primer dodelijo Gavilanu in Caldenu. Med preiskavo začenjata sodelavca sumiti, da so glasbenike utišali zato, ker so hoteli preklicati snemalno pogodbo s svojim producentom Sartainom.

Poslednji Mohikanec, v ponedeljek, 25.  junija, ob 20:30 (foto: Miramax)
Brezčasna zgodba Jamesa Fenimora Cooperja govori o nemočni ljubezni v zgodnji Ameriki. Klasično pustolovščino v divjini spremljamo skozi oči ameriškega vodiča Hawkeyeja, ki so ga vzgojili mohikanski Indijanci. S svojim prijateljem, poslednjim Mohikancem Uncasom, mora neustrašni Hawkeye v 1750-ih letih, v času francosko-indijanske vojne, pospremiti dve hčerki britanskega časnika do utrdbe William Henry. Toda za petami jim je preračunljivi huronski poglavar Magua, ki načrtuje uničenje poslednjega Mohikanca, samo da bi dekleti dobil v svoje roke.

Trilogija Jurski park - od petka, 8. junija, ob 20:00 (foto: NBC International)
Da bi obeležili junijski izid najnovejše mega uspešnice filmske franšize Jurski park, Jurski svet: Padlo kraljestvo, na male zaslone vračamo prvotno trilogijo filmov.

Jurski svet
V petek, 8. junija, ob 20:00
Gre za mega filmsko uspešnico pod taktirko Stevena Spielberga in posneto po istoimenskem romanu Michaela Crichtona.

Jurski park 2: Izgubljeni svet
V soboto, 9. junija, ob 20:00
Jurski park 2: Izgubljeni svet je Spielbergovo nadaljevanje njegovega izvirnega trilerja z dinozavri. 1997.

Jurski park 3
V nedeljo, 10. junija, ob 20:00
Režiser Joe Johnston prevzame ustvarjalne vajeti od Stevena Spielberga za to tretje nadaljevanje franšize z dinozavri.

Strašljiva petkova noč - od petka, 4. maja, ob 22:00
Maja se na vaše zaslone vrača Strašljiva petkova noč, s seboj pa prinaša razburljive, vratolomne in dih jemajoče grozljivke – vsak petkov večer v mesecih maju, juniju ter juliju.

Pritajena svetloba (foto: Nordisk Films)
V petek, 8. junija, ob 22:00
Znana književnica Rachel se po smrti sina preseli v mirni predel Škotske, kjer jo začnejo preganjati duhovi in nepopisna groza.

Dobrodošli v deželi zombijev
V petek, 15. junija, ob 22:00
Virus je večino ljudi spremenil v krvoločne zombije, ki lovijo redke preživele. Igrajo Jesse Eisenberg, Woody Harrelson in Emma Stone.

Zora živih mrtvecev
V petek, 22. jinija, ob 22:00
Medicinska sestra, policist, mlada zakonca, prodajalec in drugi, ki so preživeli globalno bolezen, ki ustvarja napadalne mesojede zombije, najdejo zavetje v velikem nakupovalnem središču.

Amilyville: Hiša groze
V petek, 29. junija, ob 22:00
Mlada družina se vseli v prostorno hišo ob jezeru, kjer se je pred letom dni zmešalo glavi družine, ki je s puško pobila ženo in tri otroke

Več informacij