Zanimivi filmi na TV kanalu TV1000 v maju 2019: Mumija, Drakula, Mumija se vrača, Volkodlak in serija Mesec pošasti.

Mumija, v ponedeljek, 13. maja, ob 21.00
Egipčanski svečenik Imhotep je bil zaradi prešuštva s faraonovo priležnico preklet in obsojen na mumifikacijo pri živem telesu. Leta 1923 ga v puščavi Egipta nehote obudijo lovci na zaklade. Film Mumija je ep, poln nenehne akcije, čudovitih vizualnih učinkov, vrhunskega talenta in izrednega pripovedništva.

Drakula, v ponedeljk, 6. maja, ob 21.00
TV filmu Drakula spremljamo potovanje krutega grofa iz Transilvanije, ki straši še stoletja po ženini smrti. Po stoletnem mirovanju se prebudi z željo, da ponovno stopi med ljudi in poišče svojo drago ženo. Zaročenka mladega odvetnika Harkerja je na las podobna njegovi pokojni nevesti Elizabeth, zato grofa prevzame temačna strast ...

Mumija se vrača, v ponedeljek, 20. maja, ob 21.00
Ko se že drugič zbudi starodavna mumija, novi val groze sproži še močnejša sila, Kralj škorpijonov. Rick in Evelyn rešujeta svojega sina in ves svet pred vnovičnim pustošenjem vsemogočnega zla.

Volkodlak, v ponedeljek, 27. maja, ob 21.00
Lawrence Talbot je plemič, ki se po izginotju brata vrne na posestvo k odtujenemu očetu, da bi pomagal najti bratovega morilca. Bratovi zaročenki obljubi, da bo skrivnosti prišel do dna, a se ne zmeni za očetova svarila o nevarnem bitju in starodavnem prekletstvu, ki prizadete ob polni luni spremeni v volkodlake. Kmalu odkrije, da vaščane pobija nekaj izjemno močnega in krvoločnega. Ko pa Talbota zver ugrizne, mož z mučno preteklostjo odkrije svojo prvinsko plat in naleti na grozljivo usodo.

Mesec pošasti, vsak večer v maju, od srede 1. maja, ob 21.00
Meseca maja bomo v družbi najbolj grozljivih, največjih in najbolj smrtonosnih bitij iz filmskega vesolja. Udobno se namestite in se pripravite na filme Žrelo, Žrelo 2, Dežela izgubljenih, Mumija, Drakula, Volkodlak in še veliko, veliko drugih.

Foto: NBCU


Nazaj