Zanimive serije na TV kanalu TV1000 v septembru 2018: Gospodinja, Dvojna igra, Ameriška ljubljenca in serija Državni sovražniki.

Gospodinja, v ponedeljek, 3. septembra, ob 20.30
Arhitekt Newton Davis je za svoje dekle iz sanj zgradil sanjsko hišo – le da si je ona potem premislila. Zato pa se vanjo vseli očarljiva natakarica Gwen, katere namišljena resničnost pri njem sproži kolesje fantazije.

Dvojna igra, v ponedeljek, 10. septembra, ob 20.30
Agentka CIE Claire Stenwick in agent MI6 Ray Koval sta zapustila svet vladnih obveščevalnih služb, da bi zaslužila v zelo donosni hladni vojni med dvema konkurenčnima multinacionalnima korporacijama. Njuna naloga? Pridobiti formulo za izdelek, ki bo prinesel bogastvo podjetju, ki ga bo prvo patentiralo. Njuna delodajalca, industrijski mogotec Howard Tully in brezobzirni direktor Dick Garsik, ne poznata omejitev. Ko igra postane nevarna, nihče ne ve, kdo goljufa koga; najtežja uganka za Claire in Rayja pa je njun odnos. Ko si skušata pridobiti prednost, karierna samotarja ugotovita, da njune načrte ogroža edina stvar, ki se je niti z goljufijo ne moreta znebiti: ljubezen.

Ameriška ljubljenca, v ponedeljek, 17. septembra, ob 20.30
Kiki Harrison je vdana osebna pomočnica nadute razvajene filmske zvezde Gwen Harrison, poleg tega pa je tudi njena sestra. Življenje z zahtevno Gwen ni bilo nikoli preprosto, kmalu pa se bo še bolj zapletlo, saj se Kiki odloči pomagati Gwen in njenemu odtujenemu možu Eddieju, da bi ponovno pristala skupaj na promociji njunega zadnjega skupnega filma. Načrt sicer ne uspe povsem, dolgoletni prijateljski odnos med Kiki in Eddiejem pa skrene v nepričakovano, romantično smer.

Državni sovražniki, v ponedeljek, 24. septembra, ob 20.30
Zgodba o zloglasnem vladnem agentu Melvinu Purvisu in njegovih prizadevanjih, da bi stopil na prste slovitemu Johnu Dillingerju ter njegovi tolpi. Drama se dogaja v tridesetih letih dvajsetega stoletja, v času brez zakonov, ko so na naslovnicah časopisov kraljevali gangsterji, najbolj zloglasni med njimi pa je bil John Dillinger. Med prizadevanji, da bi ustavili zločince, je nastala organizacija, ki jo danes poznamo pod imenom FBI.

Foto: NBC Universal


Nazaj