Viasat izbor vsebin za 30. teden (20. - 26. julij): MOGOČNE REKE, FILMSKA NOČ - BEGAVKI, PRENOVA KRIP, STARODAVNE SUPERGRADNJE, BERLIN 1945, KRI DUNAJA IN FILMSKA NOČ - DAJMO, PUNCE: BORBA DO KONCA.

VIASAT NATURE: NAJBOLJŠE OD OSTALIH - MOGOČNE REKE - S1 EP1 @ ponedeljek, 20. julij, 19:45
Pregled: Izginjanje sladkovodnih velikanov je veliko opozorilo za lovca na pošasti in biologa Jeremyja Wada. Jeremy se odpravi na globalno potovanje, da bi odkril resnico.

Epizoda 1: Ikonična Ganga, najbolj oboževana reka na svetu, je v težavah. Jeremy odpotuje v Indijo, kjer ga raziskovanje vodi od lovcev na rake v rečni delti do gorovij v lovu za redkim plenilcem.

TV1000 BALKAN: FILMSKA NOČ - BEGAVKI @ torek, 21. julij, 21:00
Pregled: Svobodomiselna, štirikrat poročena Marry Jo in njena dvanajstletna hči se podata na pot iz Missourija proti San Diegu v iskanju novega doma, ljubezni in življenja.

Vloge: Janet McTeer, Kimberly J. Brown, Jay O. Sanders

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJŠE OD OSTALIH - PRENOVA KRIP - S1 EP1 & EP2 @ sreda, 22. julij, 21:50 & 22:35
Pregled: Gus Gregory in Will Trickett sta postavila svoji karieri na stranski tir, da bi lahko uresničila svoje sanje in zaslužila s preprodajo avtomobilov. Na voljo imata zelo omejen proračun, zato se osredotočita na vozila, ki jih nihče ne mara.

Epizoda 1: Gus in Will se odpravita v lov na legendo, ki je videla že boljše čase: rjav porsche 924, ki je potreben temeljite prenove tako od zunaj kot od znotraj. Ali naj ga fanta kupita?

Epizoda 2: Gus in Will iščeta nekaj bleščečega, zato se odpravita na lov za predelano mazdo MX-5. Avto je na prvi pogled videti odlično, toda vse to se razblini v trenutku, ko ga dvigneta v zrak.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJŠE OD OSTALIH - STARODAVNE SUPERGRADNJE - S1 EP1 @ četrtek, 23. julij, 22:55
Pregled: Odkrijte gradbene skrivnosti v ozadju najslavnejših svetovnih konstrukcij. Ta čudesa si bomo ogledali iz različnih perspektiv, od satelitskih posnetkov do makro in mikroskopskih nivojev.

Epizoda 1: Občina Mont Saint-Michel je zgrajena na velikem bloku granita in skriva številne skrivnosti. Strokovnjaki bodo z napredno tehnologijo temeljito preučili to staro čudo, da bi razkrili njene skrivnosti.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJŠE OD OSTALIH - BERLIN 1945 - S1 EP1 @ petek, 24. julij, 21:00
Pregled: Potujemo v najusodnejše leto Berlina skozi oči nemškega naroda in zavezniških vojakov. To je zgodba o osvoboditvi, padcu in ponovni obnovi.

Epizoda 1: Potujemo v najusodnejše leto Berlina skozi oči nemškega naroda in zavezniških vojakov. To je zgodba o osvoboditvi, padcu in ponovni obnovi.

EPIC DRAMA: DRUGAČNA ŠANSA – KRI DUNAJA - S1 EP2 @ sobota, 25. julij, 21:45
Pregled: Max Liebermann, učenec Sigmunda Freuda, pomaga Oskarju Rheinhardtu pri preiskavi serije grozljivih umorov v okolici kavarn in opernih hiš na Dunaju v 1900-ih letih.

Epizoda 2:  Maxovo zaročno zabavo zmotijo novice o grozljivi seriji umorov. Oskar aretira osumljenca na podlagi oprijemljivih dokazov, a Max kljub temu ni prepričan, da so prijeli pravega nepridiprava.

TV1000 BALKAN: FILMSKA NOČ - DAJMO, PUNCE: BORBA DO KONCA @ nedelja, 26. julij, 21:00
Pregled: Ostroumna navijačica latinskega porekla je premeščena na srednjo šolo zahodnega Los Angelesa, kjer se mora pomeriti z izredno tekmovalno kapetanko za mesto v navijaški skupini.

Vloge: Christina Milan, Vanessa Born, Gabrielle Dennis


Nazaj