Viasat izbor vsebin za 32. teden (3. – 9. avgust): BOJNE LADJE, LOVCI NA SVETO PISMO, VETERINAR IZ YORKSHIRA, MAFIJSKI DETEKTIV MALTESE, GRIP - ODDAJA O AVTOMOBILIH, ZVEZDNIKI RIBIŠTVA IN FILMSKA NOČ – MRTVA NEVESTA.

VIASAT HISTORY: NOVO! PREMIERA SERIJE – BOJNE LADJE - S2 EP1 @ ponedeljek, 3. avgust, 22:00
Pregled: V oddaji se poglabljamo v zgodovino izjemnih plovil, ki so krojile zgodovino sveta, ter može in žene, ki so tvorile njihove posadke. Od vikinških dolgih ladij do elizabetanskih galeon in od LCAC lebdilnika ameriške mornarice do bojne ladje Vasa iz 17. stoletja.

Epizoda 1: Dolge ladje so spremenile tok zgodovine, saj so ponesle Vikinge po vsem svetu z namenom trgovanje in ropanja. Te ladje razkrivajo zavidljive spretnosti Vikingov na področju rokodelstva in orožarstva.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJŠE OD OSTALIH – LOVCI NA SVETO PISMO - S1 EP1 @ torek, 4. avgust, 22:55
Pregled:  Dokumentarna serija, ki pripoveduje neverjetne zgodbe predanih mož in žensk, ki so v 19. in na začetku 20. stoletja na sledi zakopanih zgodnjekrščanskih tekstov prepotovali celoten Egipt.

Epizoda 1:  Dokumentarna serija, ki pripoveduje neverjetne zgodbe predanih mož in žensk, ki so v 19. in na začetku 20. stoletja na sledi zakopanih zgodnjekrščanskih tekstov prepotovali celoten Egipt.

VIASAT NATURE:  NAJBOLJŠE OD OSTALIH - VETERINAR IZ YORKSHIRA - S7 EP11 @ sreda, 5. avgust, 20:45
Pregled:  Nadvse priljubljena serija se vrača s Petrom Wrightom in Julianom Nortonom, ki nadaljujeta s Herriotovim etosom tako v kliniki Skeldale v Thirsku kot tudi v Boroughbridgeju. Veterinarja zdravita vse različne živali, od majhnih do velikih, pri čemer prednjačijo običajni pacienti iz Yorkshira, od prašičev, ovc in krav.

Epizoda 11:  Julian priskoči na pomoč kravi Cherly, ki ni pri sebi in se slabo počuti. V Thirsku Peter pomaga kokeršpanjelki, ki ima hude težave pri kotitvi. Kaj bi lahko bilo narobe? 

EPIC DRAMA: POLETJE KRIMINALA – MAFIJSKI DETEKTIV MALTESE - S1 EP5 @ četrtek, 6. avgust, 21:00
Pregled:  Komisar Maltese je dobrodušen detektiv v nemoralnem svetu. Njegova preiskava se začne s preprostim umorom, ki se nato stopnjuje s skrivnostnimi izginotji in dodatnimi nezakonitimi uboji.

Epizoda 5: Maltesejeva preiskava ga vodi do prepričanja, da je bil njegov prijatelj umorjen zaradi preiskave mimo uradnih kanalov, ki je imela za cilj razkrinkanje trgovine z drogami v mestu.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJŠE OD OSTALIH - GRIP - ODDAJA O AVTOMOBILIH - S1 EP1 @ petek, 7. avgust, 21:45 & EP2 @ 22:35
Pregled:  Četverici, ki se jim po žilah pretaka adrenalin, se po glavi plete samo ena stvar: do konca pritisniti na plin! GRIP predstavlja čisto avtomobilistično zabavo in brezmejni užitek vožnje.

Epizoda 1:  Vsak od voditeljev oddaje bi si rad prislužil naziv kralja GRIP-a. Zato dobijo vsak po 1500 evrov za nakup avtomobila, s katerim se bodo pomerili drug z drugim.

Epizoda 2:  Čas je za zimski izziv. S snegom in ledom se bodo spopadle tri predelane kombilimuzine z vsekolesnim pogonom, motocikel z vsekolesnim pogonom, vozila z verigami, jeep s 670 konjskimi močni in unimog.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJŠE OD OSTALIH – ZVEZDNIKI RIBIŠTVA - S1 EP1 @ 21:50 & EP2 @ sobota, 8. avgust, 22:15
Pregled: Moderator Dean Macey potuje z različnimi gosti na različna prizorišča po Združenem kraljestvu in Evropi ter pri tem preizkušajo svoje ribiške veščine.

Epizoda 1:  Dean Macey in Adam Rooney se odpravita v Francijo v lovu na mreno na reki Meuse. Svoje veščine preverita tudi pri lovu na krape.

Epizoda 2:  Nigel Botherway se pridruži Deanu Maceyju na poti v Surrey, kjer se preizkusita v lovu na koreselje in linje, nazadnje pa preizkusita srečo tudi v lovu na velike krape.

TV1000 BALKAN: FILMSKA NOČ – MRTVA NEVESTA @ nedelja, 9. avgust, 17:20
Pregled:  Bodoči ženin raje ponavlja poročne zaobljube sam v gozdu. Vse je v redu, dokler prstana po pomoti ne natakne na roko ženskega trupla.

Vloge: Emily Watson, Tracey Ullman, Albert Finney, Johnny Depp, Helena Bonham Carter


Nazaj