TV IZBOR ZA DANES: NEKAJ ZA VSE!: TITANIK: ZGODBE IZ GLOBIN, BABILON BERLIN, PEKLENSKI PREVOZI, MOGOČNE REKE IN SERIJA DIVJE PREŽIVETJE.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJŠE OD OSTALIH - TITANIK: ZGODBE IZ GLOBIN- S1 EP1 @ ponedeljek, 6. julij, 22:00
Pregled: Odkrijte nove zgodbe iz globine 3800 metrov pod Atlantskim oceanom. Edinstvene kolekcije artefaktov, ki so jih našli med razbitinami, pripovedujejo nove zgodbe o ljubezni, prevari, usodi in junaštvu.

Epizoda 1:  Spoznajte zgodbe o Isidorju in Idi Straus, štirinajstih potnikih iz območja Addergoole, ter Georgeu Rosenshineu in Gertrude Mabel Thorne, ki so iz ljubezni kljubovali družbenim normam tistega časa.

EPIC DRAMA: POLETJE KRIMINALA - BABILON BERLIN - S1 EP1 @ torek, 7. julij, 22:40
Pregled: Berlin v divjih 20-ih letih: metropola za nadarjene in ambiciozne, ki bi radi zaslužili. A pod bleščečim pročeljem se osiromašene množice pehajo za boljšim življenjem.

Epizoda 1:  Policijska inšpektorja Bruno Wolter in Gereon Rath preiskujeta studio režiserja pornografskih filmov Johana König. Mladenka Charlotte Ritter se medtem trudi preživljati svojo družino.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJŠE OD OSTALIH - MARATON - PEKLENSKI PREVOZI - S1 F@ sreda, 8. julij, 21:00
Pregled: Razkrivamo zakulisje sveta vlečnih tovornjakarjev, ki so sposobni dvigniti in odvleči največje in najtežje stroje na naših cestah. Spremljali bomo vzpone in padce mož in žena, ki se soočajo s prevrnjenimi tovornjaki, obtičanimi kamioni, ponesrečenimi težkimi tovornimi vozili in okvarami vozil na cestah. Ti posamezniki so pripravljeni skočiti v akcijo ob vsaki uri in kljubujejo vremenu, da bi obvarovali špeditersko delovno silo in ohranili naše ceste odprte.

VIASAT NATURE: NAJBOLJŠE OD OSTALIH – MOGOČNE REKE - S1 EP1 @ četrtek, 9. julij, 18:50
Pregled:  Izginjanje sladkovodnih velikanov je veliko opozorilo za lovca na pošasti in biologa Jeremyja Wada. Jeremy se odpravi na globalno potovanje, da bi odkril resnico.

Epizoda 1:  Ikonična Ganga, najbolj oboževana reka na svetu, je v težavah. Jeremy odpotuje v Indijo, kjer ga raziskovanje vodi od lovcev na rake v rečni delti do gorovij v lovu za redkim plenilcem.

EPIC DRAMA: POLETJE KRIMINALA - KIFELJC - S1 EP1 & EP2 @ petek, 10. julij, 21:00 & 21:45
Pregled:  Zgodba je postavljena v New York malo pred atentatom na predsednika Lincolna. Kljub temu, da tamkajšnji policiji poveljuje neizprosni general Brendan Donovan, je kriminal v irski četrti v razcvetu.

Epizoda 1:  17. september 1864: kriminalist Kevin Corcoran v najbolj zloglasnem ameriškem barakarskem naselju Five Points preiskuje umor mladega dekleta. Primer ga ne pusti ravnodušnega.

Epizoda 2:  21. september 1864: Corcoran prejme informacije o osebi iz svoje preteklosti, ki bi lahko vedela kaj več o izginotju njegove družine. Kar ugotovi, ga ne pomiri, pač pa mu odpre še več vprašanj.

VIASAT NATURE: NAJBOLJŠE OD OSTALIH - DIVJE PREŽIVETJE - S2 EP1 & EP2 @ sobota, 11. julij, 12:15 & 13:10
Pregled:  Raziskujemo izredna življenja in adaptacije najbolj divjih, izjemnih in včasih čudaških živali. Serija je poučna, ustvarjalna in dramatična, saj razkriva bogat in raznolik svet živalskega vedenja. Od pritlikavih pajkov do morskih velikanov in od sofisticirane uporabe orodja do neverjetnih nočnih adaptacij. Razkrivamo najbolj neverjetne načine, kako živali poiščejo hrano ali partnerja, ubežijo pred smrtjo in se maščujejo.

Epizoda 1:  Odkrijte, kako so nekatere najbolj izjemne živali na svetu hkrati najmanjše. Ta akcije polna epizoda vas bo vodila globoko v deževne gozdove, pod oceane in čez prostrane puščave.

Epizoda 2: V naravi velikost prinaša ogromne prednosti in hkrati preizkušnje. Od masivnih kopenskih sesalcev do orjakov v oceanu, spoznajte, kako so ti velikani premagali največje težave, ki jih piše življenje.

TV1000 BALKAN: FILMSKA NOČ – KRALJ ŠKORPIJONOV @ nedelja, 12. julij, 21:00
Pregled:  Kraj škorpijonov se zoperstavi zlobnemu vladarju, ki skuša uničiti nomadska ljudstva. Člani različnih plemen, ki sicer nikoli ne bi bili zavezniki, se morajo združiti, da bi preživeli. 2002.

Vloge: Dwayne Johnson, Michael Clarke Duncan, Kelly Hu


Nazaj