Izbor Viasat TV vsebin za 43. teden (19. – 25. oktober): KRALJICA PREKLETIH, REŠEVANJE DIVJIH MEDVEDOV, AVSTRALSKA PODZEMNA MEGA-ŽELEZNICA, HITLERJEVI SUPER AVTOMOBILI, AVTOMOBILSKO MESTO GREHA, ENDEAVOUR IN SERIJA NEVERJETNI TRENUTKI Z ŽIVALMI.

TV1000 BALKAN: PREMIERA – KRALJICA PREKLETIH @ ponedeljek, 19. oktober, 21:00
Vampir Lestat postane rock zvezdnik, čigar glasba prebudi mater vseh vampirjev.
Vloge: Aaliyah, Stuart Townsend, Marguerite Moreau

VIASAT NATURE: PREMIERA – REŠEVANJE DIVJIH MEDVEDOV – S1 EP2 @ torek, 20. oktober, 18:35
Njihovo življenjsko poslanstvo: reševanje sestradanih osirotelih medvedjih mladičev, jih vzgojiti do te mere, da bodo sposobni preživeti, ter jih izpustiti nazaj v divjino. Družina Langen vodi enega največjih medvedjih rehabilitacijskih centrov v Severni Britanski Kolumbiji in so edini na svetu, ki imajo licenco za vzgojo in izpust grizlijev. Vsaka epizoda vas bo popeljala v čudovito divjino Britanske Kolumbije in v skrbne roke zatočišča za divje živali Northern Lights. Družina si vsako leto prizadeva rešiti in vzgojiti na ducate osirotelih črnih medvedov, grizlijev in kermoških medvedov, nakar jih spomladi spustijo nazaj v naravo.

Epizoda 7: Peter in Angelika rešita dva mladiča črnega medveda, katerih mamo je do smrti zbil avto. Prostovoljec Thomas sprejme pomembno odločitev o svoji karieri, Kim in Shawn pa rešita poškodovanega srnjačka.

VIASAT EXPLORE: NOVO! PREMIERA - AVSTRALSKA PODZEMNA MEGA-ŽELEZNICA – S1 EP1 @ sreda, 21. oktober, 21:45
Prometni zastoji so nenehna težava v Sydneyju, mestu, ki letno zraste za 100.000 prebivalcev. Rešitev je najsodobnejši podzemni železniški sistem. Ta serija, posneta čez obdobje petih let, predstavlja inženirske izzive največjega projekta javnega prevoza v zgodovini Avstralije: inovativnega, popolnoma avtomatiziranega sistema podzemne železnice. Izzivi, ki čakajo ekipo inženirjev, vključujejo izgradnjo futurističnega nadzornega centra, ki bo vseboval možgane nove podzemne železnice, velikanski objekt za vzdrževanje ter povsem nov solarni park, ki bo napajal celoten sistem. Proces izgradnje nečesa tako velikega bo zagotovo burna vožnja - in hkrati odlična televizijska vsebina.

Epizoda 1: Srečajte talentirano skupino, ki gradi revolucionaren, popolnoma avtomatiziran sistem podzemne železnice, težak 50 milijard dolarjev. Gre za največjo in najnaprednejšo novo železnico v letu 2019.

VIASAT HISTORY: NOVO! PREMIERA - HITLERJEVI SUPER AVTOMOBILI @ četrtek, 22. oktober, 21:00
Zgodba o inženirski odličnosti, dirkah za Velike nagrade, nacistični propagandi, ter rivalstvu, ki je pustilo hitrostni rekord nedotaknjen 79 let in terjalo življenje enega najboljših dirkačev.

VIASAT EXPLORE: NOVO! PREMIERA - AVTOMOBILSKO MESTO GREHA – S3 EP1 @ petek, 23. oktober, 22:30 & EP2 @ 23:20
Steve Darnell je neverjeten avtomobilski strokovnjak, ki izdeluje nore unikatne avtomobile iz ropotije, ki jo drugi mečemo stran. Imenujejo se "rat rodi" in ta avtomobilistična subkultura začenja zažigati, Steve Darnell pa je tisti, ki v rokah drži vžigalice. Izkušen nabiralec išče skrite zaklade po odpadih, poljih in bolšjih sejmih ter nato te nenavadne kose sestavlja v vozne avtomobilske umetnine. V vsaki epizodi Steve s svojo ekipo sestavi novo vozilo za zahtevno stranko v manj kot petih dneh, in sicer izključno iz odpadnih kosov. To je nora dirka s časom - še dobro, da ima Steve ekipo, specializirano za nora vozila!

Epizoda 1: Operater težke opreme je zaljubljen v Stevovega dizelskega rat-roda, zato naroči izdelavo takšnega vozila zase. Ekipa izdela rat-roda, ki z lahkoto premaguje gore in divja po avtocestah.

Epizoda 2: Steve je pred težavno preizkušnjo, ko mora izpolniti vse strankine zahteve pri izdelavi tovornjaka iz 1930-ih. Ekipa začne s preobrazbo delovnega tovornjaka v gorsko pošast.

EPIC DRAMA: NAJBOLJŠE OD OSTALIH – ENDEAVOUR – S4 EP1 @ sobota, 24. oktober, 19:30
Po dramatičnem epilogu tretje sezone se policisti v Oxfordu pobirajo na noge v svojih zasebnih in poslovnih življenjih. Policijski stražnik Endeavour Morse čaka na rezultate izpita njegovega narednika, medtem pa se DI Fred Thursday in njegova žena Win soočata z dejstvom, da njuni otroci zapuščajo gnezdo. Sam je odšel k vojakom in travmatizirana Joan je izginila, toda kdo ve, kje se nahaja? Prihajajo pa še večji izzivi; pred vrati je hipijevsko poletje ljubezni in oxfordska policija se znajde ujeta na robu prihodnosti - računalniki, pop glasba, Nacionalna zdravstvena služba in jedrska energija - ko se udarita novi in stari svet na bojišču Oxforda. Za vsako silo napredka stoji zlonamerna sila in posledično so Endeavour, Thursday in njuni kolegi soočeni z najbolj nevarnimi, zapletenimi in grozljivimi primeri doslej.

Epizoda 1: Medtem ko se Endeavour in Thursday utapljata v žalosti po Joaninem odhodu, ju odkrito truplo pahne v novo temačno avanturo.

VIASAT NATURE: NAJBOLJŠE OD OSTALIH – NEVERJETNI TRENUTKI Z ŽIVALMI @ nedelja, 25. oktober, 15:00
S pomočjo arhivskih posnetkov iz bogate Smithsonianove zbirke naravoslovnih oddaj vam predstavljamo nekatere najbolj nepozabne živalske trenutke, ki jih je kdaj ujela kamera. Visokohitrostne kamere in osupljiva makro fotografija vam bosta odprla intimen vpogled v živalski svet, saj vam bomo predstavili naravnost neverjetne prizore in očarljive trenutke na podlagi petih kategorij: smrtonosni spopadi, čudaki naravi, vojne tolp, groba ljubezen in ekstremno starševstvo.


Nazaj