TV IZBOR ZA DANES: NEKAJ ZA VSE!: GRADNJA VELIKANOV, BERLIN 1945, ODŠTEVANJE DO PREDAJE, BOJEVNIKOVO VSTAJENJE, KRI DUNAJA, VELIKI TEKTONSKI JAREK - DIVJE SRCE AFRIKE IN SERIJA PISMO EVITI.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJŠE OD OSTALIH - GRADNJA VELIKANOV - S1 EP1 & EP2 @ ponedeljek, 27. julij, 21:50 & 22:35
Pregled: Ta informativna serija razkriva izjemne inovacije, ki omogočajo izgradnjo in skrivnosti rekordnih super-konstrukcij. Od najdaljših predorov na svetu in najsodobnejših nebotičnikov, do najbolj prometnih podhodov in največjih bojnih ladij.

Epizoda 1: Pridružite se mednarodni ekipi inženirjev in delavcev, ki izdelujejo eno največjih in najsodobnejših potniških ladij na svetu.

Epizoda 2: Vabimo vas v zakulisje gradnje najsodobnejšega športnega stadiona na svetu. Stadion Mercedes-Benz Stadium, ki stoji v Atlanti, je stal kar 1,2 milijarde dolarjev.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJŠE OD OSTALIH - BERLIN 1945 - S1 EP3 @ torek, 28. julij, 21:00
Pregled: Potujemo v najusodnejše leto Berlina skozi oči nemškega naroda in zavezniških vojakov. To je zgodba o osvoboditvi, padcu in ponovni obnovi.

Epizoda 3: Potujemo v najusodnejše leto Berlina skozi oči nemškega naroda in zavezniških vojakov. To je zgodba o osvoboditvi, padcu in ponovni obnovi.

VIASAT HISTORY: NOVO! PREMIERA SERIJE - ODŠTEVANJE DO PREDAJE - S1 EP1 @ sreda, 29. julij, 21:00
Pregled: Spremljajte dogajanje zadnjih sto dni 2. svetovne vojne. Predstavljamo ključne mejnike v zadnjih dneh Tretjega rajha in njegovega zdrsa proti neizogibni kapitulaciji.

Epizoda 1: 28. januar, 1945: vojna doseže svoj vrhunec na nemških tleh. Začenja se 100-dnevno obdobje groze in smrti, ko bo pogubljenih več ljudi kot v vseh dosedanjih letih vojne.

TV1000 BALKAN: FILMSKA NOČ - KRALJ ŠKORPIJONOV: BOJEVNIKOVO VSTAJENJE @ četrtek, 30. julij, 21:00
Pregled: Potem ko je videl umreti lastnega očeta, je Mathayus odločen, da se bo maščeval črnemu čarovniku Sargonu za očetovo smrt.

Vloge: Michael Copon, Karen David, Simon Quarterman

EPIC DRAMA: NOVO! DRUGAČNA ŠANSA – KRI DUNAJA - S1 EP3 @ petek, 31. julij, 22:25
Pregled: Max Liebermann, učenec Sigmunda Freuda, pomaga Oskarju Rheinhardtu pri preiskavi serije grozljivih umorov v okolici kavarn in opernih hiš na Dunaju v 1900-ih letih.

Epizoda 3: Maxov nečak doživi psihološki zlom po utopitvi kolega kadeta na vojaški akademiji. Policija ovrže sum na zločin, toda Max Oskarju predstavi vzorec nasilja, ki kaže na umor.

VIASAT NATURE: NAJBOLJŠE OD OSTALIH - MARATON - VELIKI TEKTONSKI JAREK - DIVJE SRCE AFRIKE - S1 @ sobota, 1. avgust, 15:40

Pregled: Ta serija raziskuje geološke sile, ki so oblikovale Veliki tektonski jarek na vzhodu Afrike in ga spremenile v eno najbolj biološko bogatih pokrajin sveta.

Epizoda 1: Ognjeniški vrhovi, ki se dvigajo nad peklensko vroče planjave Vzhodne Afrike, tvorijo hladne habitate, kjer so se razvila nenavadna bitja v popolni izolaciji.

Epizoda 2: Veliki tektonski jarek ponuja veliko vodnih poti - reke, jezera, slapovi, vrelci in koralna morja - od Egipta do Mozambika.

Epizoda 3: Serija raziskuje Veliki tektonski jarek v Vzhodni Afriki. Na prostranih savanah se nenehno bije boj med plenilci in plenom, kar je prisililo primate, da so razvili družbene sisteme.

EPIC DRAMA: NAJBOLJŠE OD OSTALIH – PISMO EVITI - S1 EP1 @ nedelja, 2. avgust, 21:00
Pregled: Karizmatična kombinacija naivnosti in preračunljivosti: ko temperamentna Evita spregovori, ji ljudje prisluhnejo. Mednje sodita tudi španski fašistični diktator Franco in njegova konservativna žena.

Prvi del: December 1946: V New Yorku se Združeni narodi odločijo z veliko večino odpoklicati vse svoje ambasadorje iz Španije. Španija tako postane odrezana od sveta ...


Nazaj