"Z Jokerjem sva se razšla in želela sem začeti na novo. Izkazalo pa se je, da nisem edina dama v Gothamu, ki si želi osamosvojitve." - (Harley Quinn, Birds of Prey)

Vse od filma Odred odpisanih (Suicide Squad) je Margot Robbie v vlogi zloglasne Harley Quinn ostala v spominu vsem in težko se je čakalo povsem njen film. Samostojni filmi z ženskimi superjunakinjami so v kinodvoranah postali stalnica in vsakič znova navdušujejo gledalce in kritike, tokrat pa bo svoj samostojen film dobila tudi kaotična, neponovljiva, nepredvidljiva in predvsem nepozabna Harley Quinn, ki jo imamo zelo radi kljub temu, da je naziv antijunak skladen z njeno vlogo v Gothamu. Podobno kot Deadpool, Harley Quinn s svojo osebnostjo, izgledom in otroško igrivostjo ter humorjem odstopa od zlobnežev in se v trenutkih pokaže kot junakinja.

Film z domiselnim in izjemno dolgim naslovom PTICE ROPARICE (IN FANTASTIČNA OSAMOSVOJITEV HARLEY QUINN) je kaotična zgodba, ki jo ves čas pripoveduje ravno Harley na način, kot jo lahko pove le ona. Poti Harley Quinn, Lovke (Huntress), Črnega kanarčka (Black Canary) in Renee Montoye se združijo, ko se najbolj podel narcističen zlobnež Gothama, Roman Sionis in njegov zagnan pajdaš Zsasz odločita, da bosta ujela mlado dekle po imenu Cass ter ob tem razdejala celoten Gotham. Ta nenavadna četverica zdaj nima druge izbire, kot da sodeluje in uniči Romana ter zavzame mesto Gotham.

Harley Quinn bo s svojim filmom gledalce navdušila predpremierno že v sredo, 5. februarja ob 20.00 uri. Na ta večer se bodo po celotni državi namreč odvijali dogodki, za katere se vstopnice že v prodaji:
- Premiera Hitradia Antena bo v ljubljanskem Koloseju, kjer bo v vlogi Harley Quinn gostja tudi Youtube zvezdnica Kaya Solo.
- Tematsko obarvan Večer SUPERJUNAKOV s posebnim presenečenjem pod naključnimi sedeži (Funko Pop Harley Quinn obesek za ključe) bo potekal v vseh Cineplexxih po Sloveniji (Kranj, Celje, Maribor, Koper, Murska Sobota, Novo mesto)
- Premiera bo potekala tudi v Mariboxu, kjer bodo poleg filmskih nagrad pod nakjučnimi sedeži tudi izbrane nagrade filma.
- Pester večer v družbi, ki nikoli ne razočara se obeta tudi v ljubljanskem Kinu Bežigrad.

Smo pripravljeni na kaos, kakršnega lahko pripelje samo Harley Quinn? Absolutno! Se vidimo v kinu od 5. februarja dalje.

Distributer filma je Blitz Slovenija.


Nazaj