Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney bosta znova skupaj zaigrala na velikih platnih, in sicer to jesen  v romantični komediji z naslovom Pot v raj, ko bosta kot nekdanja zakonca skušala svojo hčerko obvarovati pred napako, ki sta jo sama nekoč naredila. Romantično komedijo o sladkem presenečenju druge možnosti je režiral Ol Parker (režija za film Mamma Mia! Spet začenja se, scenarij za filma Eksotični hotel Marigold), skupaj z Danielom Pipskim pa je napisal scenarij. Poleg Julie Roberts in Georgea Clooneya, ki sodelujeta tudi kot producenta, v romantični komediji zaigrajo še Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier in Lucas Bravo.

O ZGODBI: Nekdanja zakonca George Clooney in Julia Roberts se znajdeta na skupni misiji, da bi svoji hčerki preprečila, da naredi enako napako, kot sta jo sama storila pred 25 leti. Potujeta namreč na Bali, kjer skušata svoji zaljubljeni hčerki preprečiti poroko z nekom, ki ga pozna le kratek čas.

IGRALSKA ZASEDBA: George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier in Lucas Bravo

REŽIJA: Ol Parker
SCENARIJ: Ol Parker, Daniel Pipski
PRODUCENTI: Tim Bevan, Eric Fellner, Sarah Harvey, Deborah Balderstone, George Clooney, Grant Heslov, Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan, Marisa Yeres Gill
ŽANR: romantična komedija

Na voljo je že PRVI NAPOVEDNIK, romantična komedija POT V RAJ pa na redni spored v kinematografe prihaja 6. OKTOBRA 2022.


Nazaj