Poletje je še vedno v polnem teku in tudi v kino dvoranah se ne počiva. Pred koncem počitnic se nam obeta animirana sinhronizirana pustolovščina VELIKO POPOTOVANJE, v kateri je svoj glas volku Janusu posodil Cool Fotr. Veliko popotovanje se prične, ko raztresena štorklja – Poštar – po nesreči dostavi mladička pando na napačen naslov – k medvedu Mik Miku namesto k družini Panda.

Mik Mik, medved, ki vedno dela vse po pravilih, mora zdaj organizirati ekspedicijo za vrnitev malega pande k svojim pravim staršem. Njegov neumorni sosed, zajček Oskar, ga hitro prepriča, da se mu bo na potovanja pridružil, po poti pa spoznata še zgovornega pelikana Grofa in prestrašenega volka Janusa, romantičnega tigra Amurja, skupaj pa se morajo soočiti z velikimi izzivi in nevarnostmi, vendar so odločeni, da bo panda prišel varno v prave roke. V animaciji, kjer imajo vse vloge živali, spoznamo simpatično druščino, ki nas nauči, da je ovire potrebno premagati, da je prijateljstvo na prvem mestu, in da nič ni nemogoče, če si vstrajen, prijazen in napopustljiv. 

Animirana pustolovščina VELIKO POPOTOVANJE v kina po Sloveniji prihaja 22. avgusta, predpremierne projekcije pa bodo v izbranih kinih že od nedelje, 18. avgusta. Vstopnice so že v prodaji. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.


Nazaj