(Maribor, 31. maj 2019) V petek je Maribox upihnil svojo drugo svečko. Ob drugem rojstem dnevu so si gledalci v mariborskem kino centru lahko premierno ogledali film Rocketman (Rocketman, ZDA, 2019).

Ob drugi obletnici so v Mariboxu pripravili zanimivo in pestro dogajanje. Že popoldan so za najmlajše obiskovalce pripravili animacijski program z Bratoma Malek. Sodelovali so lahko na ustvarjalnih delavnicah, se podili po napihljivem gradu ali pa si izdelali glitter tatoo. Direktor Mariboxa Stipe Jerič je ob ob tej priložnosti tudi zarezal v torto velikanko, ki je hitro pošla.

Premierno so v Mariboxu zavrteli tudi najnovejšo filmsko uspešnico Rocketman, ki je na filmskem festivalu v Cannesu požela stoječe ovacije. Po premieri pa so se gostje zbrali na zabavi, ki so jo poimenovali Rocket Party. Ob koktejlih in dobri glasbi so se med drugim zabavali tudi podžupan Maribora dr. Samo Peter Medved z ženo, Damijan Korošec, vodja naložb za Slovenijo pri KD Group z ženo, predsednik uprave NKBM John Denhof, radijec Bor Greiner s partnerico, večerovci Igor Selan, Branka Bezjak in Rok Kajzer, Natka Geržina in Zvone Tomac, direktorica Zavoda za turizem Maribor – Pohorje Doris U. Windisch z možem, performer Rene in številni drugi.

Gostje so domov odšli tudi s spominkom na Rocket Party, saj so se lahko v Fotobox kotičku fotografirali, med drugim tudi z značilnimi »Eltonovimi« očali.

O zgodbi: Rocketman je epska glasbena fantazija o neverjetni človeški zgodbi o preboju glasbenika Eltona Johna na sam vrh. Film sledi fantastični poti preobrazbe iz sramežljivega in talentiranega pianista Reginalda Dwighta v svetovno zvezdo Eltona Johna. Glasbenika je upodobil Taron Egerton, ki bo v filmu zaigral njegove najbolj priljubljene uspešnice, biografska drama pa bo opisovala zgodbo, kako je mali mestni fant postal ena najbolj ikoničnih osebnosti v pop kulturi.

Film je že na rednem sporedu Mariboxa. Vstopnice lahko kupite tukaj.


Nazaj